Bande Merseysidea

Izboden i opljačkan bivši nogometaš Liverpoola i engleske reprezentacije

Andre Wisdom, 27-godišnji branič Derby Countyja izboden je i poljačkan u okrugu Merseyside, koji je kao i grad Liverpool oduvijek bio poznat po upotrebi noževa u obračunima.
Sport / Nogomet | 30. 06. 2020. u 12:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Sky Sport / Andre Wisdom (Derby County)

Andre Wisdom, 27-godišnji branič Derby Countyja i nekadašnji mladi reprezentativac Engleske sinoć je opljačkan i izboden prilikom posjete rodbini u Merseysideu. Prema prvim informacijama Wisdom je na svu sreću stabilno te se očekuje potpuni oporavak.

Desni bočni Ovnova prošao je omladinsku školu Liverpoola, a za seniorsku momčad je skupio 22 nastupa. Većinu vremena je proveo na raznim posudbama, od Norwicha, WBA, RB Salzburga da bi se prije dvije godine za 2,3 milijuna funti skrasio u Derbyju.

Nastupao je za sve mlađe uzraste engleske reprezentacije, a za U-21 je skupio 10 nastupa te sudjelovao na U-21 Euru 2013. godine u Izraelu.

Okrug Merseyside kao i grad Liverpool oduvijek je poznat kao područje gdje su se upotrebljavali noževi u obračunima, a to su upoznali mnogi navijači i simpatizeri klubova koji su se susretali s Redsima i Toffeesima kako u domaćem prvenstvu tako i u Euro kupovima. 

Kopirati
Drag cursor here to close