Lijepa gesta

Izaslanstvo NK Široki Brijeg posjetili grob Sakiba Malkočevića

Karačić i Džidić položili su cvijeće na posljednje počivalište Sakiba Malkočevića i prisjetili se ovog istaknutog nogometnog stručnjaka, bivšeg igrača i trenera FK Sloboda Tuzla.
Sport / Nogomet | 16. 05. 2021. u 15:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izaslanstvo Nogometnog kluba Široki Brijeg predvođeno šefom stručnog stožera Tonijem Karačićem i trenerom vratara Nenadom Džidićem danas je posjetilo grob preminulog Sakiba Malkočevića u prigradskom naselju Lipnica.

“Karačić i Džidić položili su cvijeće na posljednje počivalište Sakiba Malkočevića i prisjetili se ovog istaknutog nogometnog stručnjaka, bivšeg igrača i trenera FK Sloboda Tuzla te najuspješnijeg izbornika u povijesti kadetske reprezentacije Bosne i Hercegovine”, poručili su iz ovog nogometnog kluba.

Inače, Široki Brijeg danas od 17 sati na stadionu Tušanj u Tuzli igra utakmicu 31. kola Premijer lige BiH protiv Slobode.

Širokobriježanima treba pobjeda ako žele u Europu iduće sezone, dok je za ekipu Slobode sezona gotova jer su osigurali ostanak u prvom razredu bh. nogometa i rezultatski im je utakmica potpuno nevažna.

Široki je četvrti na ljestvici s 52 boda, dva manje od trećeplasiranog Veleža i dva više od petoplasiranih ‘Plemića’.

 

Kopirati
Drag cursor here to close