Zanimljiv nogometni vikend

IZ NK ''Široki Brijeg'' poručili: Ne zanimaju nas kalkulacije

irokobriježani će uz Borac jedini u ovom kolu imati i podršku navijača, što je posljedica popuštanja mjera u Republici Srpskoj, ali i odobrenja koje je klub s Pecare dobio od strane Saveza, prethodno čemu su vlasti u ZHŽ-u dozvolile gledatelje.
Sport / Nogomet | 23. 05. 2021. u 13:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki već ovog vikenda može osigurati nastup u Konferencijskoj ligi, ali za takvo što trebat će mu pobjeda protiv Mladosti i odgovarajući rezultati duela Velež – Sloboda i Zrinjski – Željezničar.

''Otpočetka smo se nadali kako možemo doći u ovu situaciju i doslovce se do zadnjega kola boriti za Europu. U tišini smo radili, spremali se, borili se i sada smo blizu ostvarenja cilja. Nema pritiska, ali vjerujemo u uspjeh'', poručio je uoči Mladosti pomoćni trener Jure Ivanković i dodao kako se neće previše osvrtati na ‘kalkulacije koje Širokom ne idu u prilog’.

''Nećemo se time baviti. Naše su misli usmjerene na nedjeljnu utakmicu. Protivnik je idealan, pobjeda nas približava cilju i konačnoj borbi u zadnjem kolu. Mladost dobro poznajemo, poglavito njihov stil igre na koji ćemo imati pravi odgovor'', dodao je Ivanković, čiji će Toni Karačić ovog puta neće moći računati na Poljaka Zacharu, a upitni su nastupi Vukoje, Ikića i Begića.

Inače, Širokobriježani će uz Borac jedini u ovom kolu imati i podršku navijača, što je posljedica popuštanja mjera u Republici Srpskoj, ali i odobrenja koje je klub s Pecare dobio od strane Saveza, prethodno čemu su vlasti u ZHŽ-u dozvolile gledatelje.

Zanimljivo, na federalnom nivou povratak gledatelja nije razmatran, tako da publike drugdje nećemo vidjeti, javlja Dnevni list.

Kopirati
Drag cursor here to close