Ljenčina?Ousmane Dembélé

Iz kluba upozoravaju Dembelea, Ideš na transfer listu ukoliko se to ponovo dogodi

Kako prenosi španjolski list AS, u klubu su zaprijetili igraču da će ga staviti na transfer listu ukoliko se slično ponovni.
Sport / Nogomet | 11. 06. 2019. u 11:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otkako je stigao u Barcelonu, Camp Dembélé je nekoliko puta zakasnio na trening, a ovog puta to je bio slučaj uoči finalne utakmice Kupa kralja koju je njegov klub igrao protiv Valencije prošlog mjeseca.

Kako prenosi španjolski list AS, u klubu su zaprijetili igraču da će ga staviti na transfer listu ukoliko se slično ponovni.

Francuz je rekao kako je trening propustio zbog ozljede teteive koju je zadobio u utakmici protiv Celte početkom svibnja i da je u tom vrijeme radio s posebnim fizioterapeutom kako bi se što prije oporavio.

U izvještaju se također navodi da je trener Ernesto Valverde nije puno toga rekao o spomenutom incidentu, ali razumljivo je da su čelnici kluba upozorili Dembelea da će biti prebačen na transfer listu ukoliko se to ponovo dogodi.

I ranije je Dembele punio naslovnice zbog svojeg kašnjenja na treninge, kada se spominjalo igranje video igrica u kasnim večernjim satima, a niti s prehranom nije bio na 'ti'.

Očito je da je Kataloncima sve to dosadilo i morali su poduzeti drastične mjere kako bi Francuza doveli u red.

Kopirati
Drag cursor here to close