Posudba

Iz Eintrachta stigla poruka za Antu Rebića

"Ante će se jednom vratiti u Eintracht, ne znam kada točno, ali znam da će opet igrati za nas", rekao je Hütter.
Sport / Nogomet | 06. 01. 2020. u 17:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski reprezentativac stigao je krajem ljeta u posrnulog velikana svjetskog nogometa, nadajući da će mu treća biti sreća u Italiji. Kako sada stvari stoje, Ante Rebić ostaje u Milanu i u drugom dijelu sezone.

Međutim, iza njega je jesen za brzi zaborav, skupio je više minuta igrajući za reprezentaciju nego za klub u kojem je upisao tek sedam nastupa odigravši mizernih 177 minuta. Situacija za njega dodatno se zakomplicirala povratkom Zlatana Ibrahimovića među Rossonere i proljeće bi moglo biti još gore što se minuta tiče. Stoga su sve glasnija razmišljanja kako bi za 26-godišnjaka bilo najbolje vratiti se u Eintracht.

Tu priču rasplamsala je i nedavna objava na društvenim mrežama u kojoj se Rebić slikao s donedavnim mu suigračima u Frankfurtu, gdje je bio s njima na večeri. Tada se i zadržao u podužem razgovoru s trenerom bundesligaša Adolfom Hütterom koji je dodatno zagolicao maštu navijača. "Ante će se jednom vratiti u Eintracht, ne znam kada točno, ali znam da će opet igrati za nas", rekao je tada Hütter.

Mnogi su to protumačili kako bundesligaš želi već ove zime vratiti igrača s posudbe iz Milana, no sudeći po riječima glavnog čovjeka za sportski dio Eintrachta, Fredija Bobica, od povratka, barem ove zime neće biti ništa. "Ne, ne radimo na Rebićevu povratku. Ante je često u Frankfurtu, pa je tako i na svjetlo dana izašla ta fotografija. I odmah su se pojavile priče, koje nemaju podlogu", jasno je izrekao Bobic.

Eintracht je ljetos ostao bez ubojitog trojca, Jović je otišao u Real, Haller u West Ham, a Rebić u Milan, no sam Bobic smatra da momčad nije nimalo slabija. "Zadovoljan sam strukturom kadra i njegovom kvalitetom. Kada su svi igrači zdravi i spremni onda možemo puno. Mogu ja sada jednostavno reći “dovest ćemo dva-tri igrača”, ali što se mene tiče to nema nikakvog smisla, pogotovo ne u zimskom prijelaznom roku. Znam što ova momčad može, pokazala je jesenas nekoliko puta, pogotovo kada smo svladali Bayer 3:0 te uvjerljivo slavili protiv Bayerna 5:1. Kada momčad igra na svojoj razini onda se nemamo koga bojati", objasnio je Bobic, no ostavio je i otvorena vrata da ipak nekoga dovede.

"Uvijek postoji mogućnost da će se nešto otvoriti na tržištu, postoji mogućnost ozljede, ali kako sada stvari stoje nemamo nikakve potrebe dovoditi bilo koga", zaključio je Bobic.

Do kraja prijelaznog roka još ima vremena, možda se nešto i promijeni u ovoj priči, tim prije što će Eintracht odigrati dvije utakmice u prvenstvu, a suparnici nisu nimalo bezazleni, gostovat će naime, kod Kramarićeva Hoffenheima, te dočekati lidera iz Leipziga, pišu Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close