Dobar posao u Madridu

Ivo Grbić službeno je novi golman Atletico Madrida

Hrvatski golman već bi se sljedećeg tjedna trebao priključiti treninzima prve momčadi, a Simeone će ga postaviti za drugog golmana jer je Adan napustio Atletico i vjerojatno će potpisati za Sporting.
Sport / Nogomet | 20. 08. 2020. u 20:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: faH / Ivo Grbić ostvario je iznenađujući transfer u veliki španjolski klub

Ivo Grbić je novi igrač Atletico Madrida. Slavni španjolski klub kupio je 24-godišnjeg hrvatskog golmana od Lokomotive, a Atletico je prema zadnjim informacijama platio Lokomotivi 3,5 milijuna eura, a kroz bonuse bi transfer mogao dostići šest milijuna eura.

Transfer je potvrdio Atletico na službenim stranicama.

Lokomtiva je dogovorila i 15 posto od iduće prodaje Grbića u neki drugi klub, piše Gol.hr.

Atletico u Lokomotivu šalje Alexa Dos Santosa, golmana iz svoje nogometne škole koji već devet godina nosio dres madridskog kluba, a osim što je branio za drugu momčad bio je i treći golman prve momčadi iza Adana i Oblaka.

Dos Santos će debitirati protiv Rapida u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Lokomotiva je taj transfer potvrdila prije Grbićevog.

Hrvatski golman već bi se sljedećeg tjedna trebao priključiti treninzima prve momčadi, a Simeone će ga postaviti za drugog golmana jer je Adan danas napustio Atletico i vjerojatno će potpisati za Sporting. Pisalo se da Grbić ostaje u Lokomotivi za utakmicu protiv Rapida, no Simeone ga odmah želi.

Grbić je dijete Hajduka. Na Poljudu je odrastao, a prije dvije godine otišao je iz Hajduka u Lokomotivu koja ga je dovela besplatno i danas napravila najveći transfer u povijesti kluba s Kajzerice.

Goal doznaje kako je Slaven Bilić skoro dogovorio Grbićev transfer u WBA, ali u posljednjem trenu Atletico je ponudio najviše i kupio sjajnog 24-godišnjeg golmana. Španjolci pišu kako je Bilić stavio Grbiću ponudu na stol, mladi golman bio je za odlazak u Englesku, ali onda je došao Atletico i pokvario planove bivšem hrvatskom izborniku.

Kopirati
Drag cursor here to close