Šef struke Širokog

Ivanković: Sloboda nije slučajno u vrhu

Nakon serije lošijih rezultata Široki je povezao dvije prvenstvene pobjede, a u slučaju novog trijumfa Momčad s Pecare izjednačit će se bodovno sa Slobodom i učvrstiti se u gornjem dijelu ljestvice.
Sport / Nogomet | 29. 10. 2021. u 12:17 Bljesak /F

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U 15. kolu m:tel Premijer lige BiH na stadionu Pecara sastaju se NK Široki Brijeg i FK Sloboda Tuzla. Utakmicu su na konferenciji za medije najavili trener Jure Ivanković i napadač Daniel Lukić.

''Pobjedama u prvenstvu i kupu podignuli smo samopouzdanje na optimalnu razinu. Pozitivno ozračje želimo iskoristiti te protiv Slobode upisati nova tri boda'', istaknuo je šef stručnog stožera Jure Ivanković.

Nakon serije lošijih rezultata Široki je povezao dvije prvenstvene pobjede, a u slučaju novog trijumfa Momčad s Pecare izjednačit će se bodovno sa Slobodom i učvrstiti se u gornjem dijelu ljestvice.

''Liga je izjednačena, prvenstvo je dugo i ima puno utakmica do kraja. Gledam kako se na najbolji način pripremiti za idućeg protivnika. Sloboda nije slučajno u vrhu, na valu pozitivnog starta nastavili su u prvenstvu i bilo im je lakše podnijeti i neke kikseve'', dodao je trener Širokobriježana.

Osvrnuo se i na Slobode, istaknuvši kako se radi o momčad koju čini dobar spoj mladih i iskusnih igrača.

''Očekujem kako će biti čvršći u defanzivnom bloku od Radnika. Imaju kvalitetnije pojedince i moramo biti ozbiljni i ne dozvoliti im da nas uhvate nespremne. Kao i uvijek protiv njih, očekuje nas zahtjevna utakmica, ali vjerujem kako ćemo pronaći način za uzeti bodove'', istaknuo je Ivanković.

Velika uzdanica Širokog Brijega u ovoj utakmici bit će mladi napadač Daniel Lukić koji igra u sjajnoj formi.

''Zadovoljan sam formom. Radim svaki dan kako bi bio bolji i kako bi svojim učinkom pomogao momčadi. Uvijek želim postići pogodak. Ipak, više od svega važnije mi je da momčad bude zadovoljna ishodom utakmice'', rekao je Lukić.

Dodao je kako s dobrim igrama rastu i očekivanja.

''Svjestan sam kako se sada od mene očekuje više. Zaredao sam s nekoliko dobrih utakmica i vjerujem kako moje vrijeme tek dolazi. Bit će još pogodaka i zajedničkih radovanja. Volio bih već u nedjelju'', dodao je.

Za ovu utakmicu neće konkurirati samo ozlijeđeni Zvonimir Begić.

Utakmica na Pecari igra se u nedjelju u 19 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close