Zrinjski

Ivanković: Široki će sve karte baciti na Kup, ali mi želimo duplu krunu

Sport / Nogomet | 07. 03. 2017. u 11:20 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Zrinjskom su uoči sutrašnje prve utakmice četvrtfinala Kupa sa Širokim poprilično mirni, iako svjesni da će rival biti jako, jako motiviran. 

“Široki se našao u jednoj teškoj situaciji, gdje će sve karte baciti na Kup i to je nama otežavajuća okolnost", izjavio je je pomoćni trener Plemića Mario Ivanković.

“Ali na početku sezone zadali smo sebi cilj da ostvarimo nešto što nismo nikada dosada, da pokušamo osvojiti duplu krunu. Tako ulazimo u ova dva susreta i dati ćemo maksimum kako bi izborili prolaz dalje.”


Osvrnuo se usput i na situaciju s kadrom - unutra zbog ovosezonskih Kup nastupa za Slobodu i Krupu neće biti Kenana Pirića i Saše Kajkuta. 

"Svi ostali su na raspolaganju. Nakon današnjeg treninga odlučit ćemo tko će nastupiti. Već tri dana kasnije očekuje nas važna utakmica protiv Mladosti pa moramo misliti i na to. Također, iza nas su dvije utakmice, neki igrači se moraju odmoriti, imamo i par njih s dva žuta kartona.”

"Mislim da smo spremni jurišati na oba fronta. Imamo veliki broj kvalitetnih igrača, radili smo dobro u pripremama i sve nam to daje za pravo da budemo optimisti. Uz malo sreće možemo otići do kraja", poručio je Ivanković.

Kup BiH, 1/4 finale, prve utakmice

Sarajeva – Travnik 15.00
Radnik – Željezničar 15.00
Mladost - Bosna Sema 15.00
Zrinjski – Široki Brijeg 16.00
Uzvrati 15. 3.

 

Kopirati
Drag cursor here to close