Plemići po novu pobjedu

Ivanković: Olimpiku želim da se što prije izvadi, ali tek nakon subote

Momčad Zrinjskog će drugu utakmicu zaredom voditi novi stručni stožer
Sport / Nogomet | 23. 10. 2020. u 14:40 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kup susret sa Slavijom (4:0) apsolvirali su bez problema, a Plemići će biti favoriti i u subotu kod posljednjeg na ljestvici, sarajevskog Olimpika.

“Olimpik je zadnji na ljestvici, što nije realan odraz njihove kvalitete, jer to je momčad koja posjeduje kvalitetu i koja se pojačala posljednjih par tjedana. Treba im vremena da se uigraju pa otud lošiji rezultati. Ipak, realno, kvalitetniji smo od Olimpika i ne sumnjam da ćemo biti pravi. Zanimaju nas samo tri boda s kojima želimo dalje prema vrhu”, kazao je Mario Ivanković pred ovu utakmicu.

Ivanković kaže da je u stalnoj komunikaciji sa Žižovićem i ostalim trenerima koji su u samoizolaciji zbog korone

“Sa Žižom se čujem non stop, kao i ostalim trenerima. Svaki dan im ide sve bolje i nadam se da će što prije zdravlje biti dobro i da će izaći iz izolacije. Napravili smo šemu, sustav za praćenje, dosad je dobro funkcionirao pa se nadam da će i dalje tako”, dodao je Ivanković.

Kao trener mlađih kategorija Ivanković ima vrhunsku suradnju s Olimpikom, budući da je često u Sarajevu u Centru za edukaciju. Na tome im se zahvalio, ali im u subotu neće puno pomoći.

“Želim im da izađu iz njihove teške situacije, ali tek nakon ove utakmice. Čeka nas protivnik koji se mora vaditi, vjerojatno i težak teren, ali uvjeren sam da ćemo pokazati kvalitetu. Digli smo formu, realizacija se popravila i polako se priključujemo samom vrhu”, zaključio je Ivanković.

Momčad će za subotu morati slagati bez Slobodana Jakovljevića koji ima tri žuta kartona. Utakmica na Otoci počinje u 14 i 30 u subotu, ali TV prijenosa nema.

Kopirati
Drag cursor here to close