NK Široki Brijeg

Ivanković: Nije jednostavno igrati utakmice kada morate pobijediti

Trener gostiju Tešić je čestitao Širokom Brijegu na pobjedi i naglasio kako se njegova momčad na Pecaru nije došla braniti.
Sport / Nogomet | 17. 10. 2021. u 21:22 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U 13. kolu m:tel Premijer lige BiH momčad Širokog Brijega savladala je Rudar iz Prijedora rezultatom 2:1 na Pecari, a nakon utakmice na konferenciji za medije dojmove su iznijeli treneri obje momčadi Jure Ivanković i Marko Tešić.

Trener gostiju Tešić je čestitao Širokom Brijegu na pobjedi i naglasio kako se njegova momčad na Pecaru nije došla braniti.

- Čestitam Širokom na pobjedi. Kao što se vidjelo, nismo se došli braniti, imamo takvu kvalitetu igrača da protiv svakoga možemo izaći visoko i iz takvih situacija dati gol. Široki je jedan dio utakmice diktirao tempo i imao posjed, presudilo je to što imaju kvalitetu i dobro su vođeni. Slijedi nam analiza i priprema za Velež, čestitam mladom kolegi i drago mi je što mu je Široki ukazao povjerenje - kazao je Tešić.

Trener Širokobriježana Ivanković je zahvalio Tešiću i izrazio zadovoljstvo pobjedom.

- Čestitam kolegi na vrlo dobro pripremljenoj i odigranoj utakmici, vidjelo se da su se došli nadigravati. Imaju dobar broj ozbiljnih i individualno superiornih igrača, to su iskorištavali na najbolji mogući način. Imali su prilika, bilo je situacija gdje smo mi mogli bolje reagirati, a i mogli smo otići u mirniju luku. Bio je očit grč i pritisak nakon uvodnih rezultata, nije jednostavno igrati utakmice kada morate pobijediti. Skidam kapu svojim igračima, a gostima želim sreću u nastavku prvenstva - naglasio je Ivanković.

Kopirati
Drag cursor here to close