Zrinjski

Ivanković: Maribor slabiji nego prije tri godine, ali i dalje su skuplji od nas

Sport / Nogomet | 26. 06. 2017. u 09:38 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Zrinjskom su svjesni činjenice da su slabiji nego prošle sezone, ali svjedno vjeruju u prolaz Maribora.

“Svatko tko nas prati zna da smo trenutno slabiji, jer nam je otišlo praktički pet prvotimaca koji su odigrali veliku ulogu pri obrani naslova”, rekao je Dnevni list pomoćni trener Mario Ivanković.

“Pokrili smo samo stopera (došao Neven Laštro, op. a.) i desnog beka (Marin Galić, op. a.), dok smo deficitarni u vezi, a odlaskom Mešanovića i u napadu. Tražit ćemo zato i jednog špica, ali drukčijeg tipa od Mrkaića i Kajkuta. Trebat će nam brži igrač sposoban igrati na kontre. Na tomu se radi”, dodao je. 

Duel s Mariborom (11. ili 12. srpnja) se bliži pa je jasno da Mostarci žele što prije imati rješenu igračku križaljku. 

“Bilo bi se dobro što prije kompletirati da što spremniji dočekamo Maribor. U Mostaru želimo napraviti što bolji rezultat, a svaki pozitivan bi nam odgovarao, jer bi se onda oni u uzvratu našli u poziciju da moraju”, istaknuo je Sliškovićev pomoćnik pa se osvrnuo na opasku mnogih da je Maribor slabiji nego prije tri godine, kada je izbacio Zrinjski

“Jesu slabiji, ali svejedno je njihova momčad skuplja od naše. To s druge strane ne znači da nećemo pokušati, jer uvjereni smo da se možemo nositi s njima.”

 

Kopirati
Drag cursor here to close