Široki traži prvu pobjedu

Ivanković: Iza nas je turbulentno razdoblje, a u Tuzlu idemo po pobjedu

Široki Brijeg će u ovoj utakmici tražiti prvu pobjedu nakon tri vezana remija, dok će Sloboda koja je vodeća tražiti nastavak maksimalnog učinka.
Sport / Nogomet | 07. 08. 2021. u 10:52 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U 4. kolu m:tel Premijer lige BiH na stadionu Tušanj, Sloboda dočekuje NK Široki Brijeg, a susret se igra danas, 7. kolovoza od 19 sati. Na konferenciji za medije utakmicu su najavili v.d. trenera Širokog Brijega Jure Ivanković i napadač Daniel Lukić.

Ivanković je istaknuo da je iza njih teško razdoblje zbog činjenice da su ostali bez glavnog trenera.

"Protekli tjedan je bio jako turbulentan za nas zbog smjena u stručnom stožeru. Kod nas je mentalitet takav, kada rezultatski ide dobro onda ste najbolji na svijetu, a čim krene lošije odmah se brzo zamjeni trener. Ja se moram zahvaliti trenerima na protekle dvije godine i svemu onome što su napravili za klub. Imao sam priliku naučiti puno toga od njih u ovom poslu. Dobro smo analizirali Slobodu i gore idemo na tri boda, jer bi s pobjedom popravili stanje na ljestvici i u momčadi", naglasio je Ivanković.

Daniel Lukić je istaknuo kako je zadovoljan s prilikom za igranje i dokazivanje u seniorskom nogometu.

"Drago mi je da sam ovdje prvi put na konferenciji kao igrač. Igramo protiv Slobode koja je kvalitetna momčad. Međutim, mi nismo zaboravili igrati i za ovaj susret smo se kvalitetno pripremili. Nadam se da ćemo gore odigrati dobro i doći do prve pobjede u sezoni", kazao je Lukić koji je u svom debiju protiv albanske Vllaznije postigao prvi pogodak za Široki.

Široki Brijeg će u toj utakmici tražiti prvu pobjedu nakon tri vezana remija, dok će Sloboda koja je vodeća tražiti nastavak maksimalnog učinka.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Kopirati
Drag cursor here to close