Perija ozdravio

Ivan Perišić odradio prvi individualni trening nakon operacije gležnja

Hrvatskog reprezentativca je na treningu ozlijedio suigrač Álvaro Odriozola, prije točno 82 dana. Zanimljivo je da se obojica nalaze na posudbi u bavarskom klubu, a to je Španjolcu bio jedan od prvih treninga s novim suigračima.
Sport / Nogomet | 26. 04. 2020. u 05:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bild / Ivan Perišić ponovno može podnijeti puno opterećenje treninga

Ivan Perišić (31) vratio se u subotu na travnjak, nakon što se u potpunosti oporavio od ozljede gležnja.

Srebrni Vatreni bio je jedini na travnjaku, jer njegovi kolege imaju tri dana slobodno, a uz propisanu distancu u vrijeme korona pandemije, Ivan je vježbao pod paskom kondicijskog trenera Bayerna Holgera Broicha.

Bild piše kako je Perišić trenirao 45 minuta, do prvih znakova iscrpljenosti.

Foto: Bild / Perišić je trenirao individualno s kondicijskim trenerom Bayerna

Hrvatskog reprezentativca je na treningu ozlijedio suigrač Álvaro Odriozola, prije točno 82 dana. Zanimljivo je da se obojica nalaze na posudbi u bavarskom klubu, a to je Španjolcu bio jedan od prvih treninga s novim suigračima.

Nakon operacije Ivan je četiri tjedna mirovao, a onda je korona kriza produžila njegovu nogometnu stanku, tako da je izvan travnjaka već jedanaest tjedana.

Kao što je poznato, Ivan Perišić je član milanskog Intera, a Bayern ga može otkupiti za 15 milijuna eura.

Foto: Bild / Vježba šutiranja na gol nešto je što napadači posebno vole

Bild navodi kako je kondicijski trener Broich imao puni program za Ivana: trčanja više krugova punim ritmom, sprint uz promjene pravca, slalom između protivnika, igra s loptom, računajući vježbu igre glavom i šutiranje u gol.

Iako je povremeno pokazivao znakove umora, Ivan se nije predavao te je trening odradio do kraja, prošavši cjelokupni trenerov program.

Ovo su za Perišića praktično zadnje pripreme uoči povrataka timskom treningu, gdje će igrači Bayerna, zbog mjera opreza, raditi u manjim skupinama, navodi Bild.

Foto: Bild / Ivan Perišić nekoliko trenutaka nakon ozljede na treningu prije jedanaest tjedana

Zanimljivo, u svome članku o povratku Perišića na trening, Bild je posvetio uistinu veliku pažnju hrvatskom reprezentativcu, prateći svaki detalj treninga, kao kad se najveće zvijezde vraćaju nakon duže ozljede.

Svjedoči to, dakako, o velikom ugledu i poštovanju koje Ivan Perišić uživa u njemačkoj nogometnoj javnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close