Hrvatski trener

Ivan Jurić na meti talijanskog velikana

Jurić bi, prema pisanju Sky Sportsa, trebao preuzeti klupu Napolija od sljedeće sezone.
Sport / Nogomet | 12. 02. 2020. u 08:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema pisanju Sky Sportsa, hrvatski trener Ivan Jurić glavni je kandidat za preuzimanje klupe Napolija. Jurić ove sezone radi odličan posao u Serie A s Veronom koja je u prošlom kolu zaustavila vodeći Juventus.

Iskusni napadački dvojac Pazzini i Borini zaustavili su Cristiana Ronalda i društvo. Verona je slavila 2:1 i pogurala Inter prema utrci za naslov. Podsjetimo, Verona je prošle sezone igrala drugoligaške utakmice, a ove sezone nisu im predviđali dobre rezultate. Jurić je okupio igrače koji se trenutno bore za ulazak u Europa ligu i drže šesto mjesto. Verona je ove sezone hit momčad u Italiji, nalazi se ispred Milana i Napolija na tablici Serie A, javlja HRT.

Upravo Napoli je zainteresiran za dolazak hrvatskog stručnjaka. Napoli se ove sezone muči u prvenstvu, a u Ligi prvaka čeka ih Barcelona. Prema trenutnoj formi i razočaravajućoj sezoni, čeka ih teških 180 minuta. Prvo Ancelotti pa Gattuso, sad se traži treće ime na klupi Napolija.

Jurić bi, prema pisanju Sky Sportsa, trebao preuzeti klupu Napolija od sljedeće sezone. Napoli je prošlog vikenda ubilježio još jedan poraz i to od Leccea koji je prošle sezone igrao drugu ligu. Navijači su nezadovoljni, a predsjednik De Laurentis više ne zna kako bi probudio momčad koja je prošlih sezona jurila za naslovima i trofejima.

Kopirati
Drag cursor here to close