Bivši ''Plemići''

Ivan Bubalo i Davor Landeka novi treneri u Nogometnoj školi Zrinjskog

Sport / Nogomet | 08. 11. 2019. u 12:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Ivan Bubalo

Nogometna škola Hrvatskog športskog kluba Zrinjski bogatija je za nova dva trenera, a riječ je o Ivanu Bubalu i Davoru Landeki.

Ivan Bubalo je dijete Zrinjskog, dvije godine bio je član stručnog stožera HŠK Zrinjski. Dobar dio svoje trenerske karijere Bubalo je proveo na klupi Branitelja, u stručni stožer Zrinjskog je stigao početkom 2017. godine kada je momčad preuzeo Ivica Barbarić te je sudjelovao u osvajanju naslova prvaka u sezoni 2017./2018. pod vodstvom Blaža Sliškovića.

Davor Landeka imenovan je za trenera asistenta u kategoriji juniori, svoj nogometni puta započeo je u HŠK Posušju, s HŠK Zrinjski osvojio je Kup Bosne i Hercegovine te je jedan od rekordera po broju nastupa za ''Plemiće''. Igrao je još i za GNK Dinamo, HNK Rijeku, FC Grasshopper, NK Široki Brijeg i NK Imotski. Trenutačno igra u federalnom drugoligašu Posušju.

''Nogometna škola HŠK Zrinjski novim trenerima želi puno sreće u daljnjem radu i da svojim znanjem i iskustvom pridonesu odgoju mladih za budućnost HŠK Zrinjski'', navode iz Nogometne škole HŠK Zrinjki.

Kopirati
Drag cursor here to close