Tuzla

Ivan Baraban i Said Husejinović novi igrači Slobode

Tuzlaci su za sada riješili problem deficita napadača, a ostaje da popune mjesta u veznom redu, te angažiraju još jednog iskusnog vratara.
Sport / Nogomet | 25. 06. 2018. u 15:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tridesetogodišnji napadač Ivan Baraban novi je nogometaš tuzlanske Slobode, potvrdio je Feni sportski direktor Denis Karić.

Dojučerašnji igrač Širokog Brijega potpisao je ugovor na godinu dana. Rođen je u Vinkovcima, a u karijeri je nosio dresove Cibalije, Splita, Osijeka i Širokog Brijega.

Za momčad Milenka Bošnjakovića debitirat će najvjerojatnije u srijedu protiv Krupe.

Nakon Ivana Barabana, u ponedjeljak je potpis na jednogodišnji ugovor stavio Said Husejinović (30), igrač koji je ponikao na Tušnju i igrao je za ''Crveno-crne'' od 2006. do 2008. godine.

Sportski direktor Slobode Denis Karić u izjavu za Fenu rekao je da Husejinović ima pravo nastupa od 1. srpnja, jer je do tada pod ugovorom sa Sarajevom.

U ugovoru je naznačena klauzula koja tretira raniji odlazak, ali i duži ostanak ovog igrača, ukoliko se slože obje strane.

Osim Slobode, Husejinović je igrao za Werder, potom na posudbi u Kaiserslauternu, te u zagrebačkom Dinamu i Lokomotivi (posudba), da bi posljednje dvije godine proveo na Koševu gdje u zadnjoj sezoni nije imao veliki broj nastupa.

Tuzlaci su za sada riješili problem deficita napadača, a ostaje da popune mjesta u veznom redu, te angažiraju još jednog iskusnog vratara.

Sloboda je do sada odigrala jednu pripremnu utakmicu. U Visokom je poražena od Mladosti iz Doboj Kaknja rezultatom 3:0.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close