Talijanski mediji

Italija: Mihajlović bi mogao napustiti klupu Bologne zbog ozbiljne bolesti

U subotnjem izdanju “Corriere dello Sporta“ objavljeno je da je Mihajlović nedavno imao liječnički pretrage i da su ga doktori upozorili da je neophodno nastaviti sa agresivnim tretmanom.
Sport / Nogomet | 13. 07. 2019. u 17:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema navodima talijanskih medija srbijanski trener Siniša Mihajlović mogao bi napustiti klupu Bologne kako bi se posvetio borbi protiv ozbiljne bolesti, prenosi Anadolu Agency (AA). 

U subotnjem izdanju “Corriere dello Sporta“ objavljeno je da je Mihajlović nedavno imao liječnički pretrage i da su ga doktori upozorili da je neophodno nastaviti sa agresivnim tretmanom. To bi oduzelo mnogo snage i vremena, pa bi se teško mogao osjećati spremnim da nastavi raditi.

Očekuje se da će Mihajlović u subotu ili objaviti priopćenje ili održati konferenciju za novinare kako bi objasnio situaciju.

Mihajlović je krajem siječnja naslijedio Pippa Inzaghija i uspio Bolognu iz opasne zone dovesti do 10. mjesta i opstanka u Seriji A.

Nekada sjajni nogometaš trenersku karijeru počeo je 2008. godine upravo u Bologni, a zatim je vodio Cataniju, Fiorentinu, reprezentaciju Srbije, Sampdoriju, Milan i Torino. 

U ljeto prošle godine 50-godišnji Mihajlović imenovan je za trenera lisabonskog Sportinga, ali je smijenjen prije početka prvenstva.

Kopirati
Drag cursor here to close