Privatni istražitelji

Istražitelji pronašli dijelove zrakoplova u kojem se nalazio Emiliano Sala

Pronašli smo dva komada sjedala za koje vjerujemo da pripadaju zrakoplovu u kojem je letio Sala, objavili su privatni istražitelji.
Sport / Nogomet | 30. 01. 2019. u 16:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Privatni istražitelji koje je unajmila obitelj argentinskog nogometaša navodno su pronašli dijelove zrakoplova u kojem je letio Emiliano Sala, a koji je nestao iznad Engleskog kanala.

Pronašli smo dva komada sjedala za koje vjerujemo da pripadaju zrakoplovu u kojem je letio Sala, objavili su privatni istražitelji.

'Preliminarni testovi su pokazali kako se vjerojatno radi o sjedalima, odnosno jastučićima iz nestalog zrakoplova',  objavili su iz tvrtke Air Accidents Investigation Branch. Ostaci zrakoplova pronađeni su na francuskoj plaži Cotentin Peninsula.

Prema informacijama koje se objavili velški mediji, a potvrdio je AFP, presvlake od sjedalica vjerojatno pripadaju nestalom zrakoplovu. Potraga za nestalim zrakoplovom u kojem su bili Emiliano Sala i pilot David Ibbotson trajala je tri dana, a onda je prekinuta.

Obitelj argentinskog nogometaša, kako prenosi Večenrji.hr., sakupila je 300.000 eura te je potraga nastavljena. Emiliano Sala vraćao se iz Nantesa u Cardiff za koji je potpisao u transferu od 17 milijuna eura.

Obitelj je unajmila Davida Mearnsa da pronađe nestali zrakoplov. U svojim potragama Mearns koristiti poseban brod s najsuvremenijom tehnologijom i malom podmornicom

''Ne mogu ništa jamčiti, ali šanse da pronađemo nestali zrakoplov su dobre. Problem je što je to mali zrakoplov, područje je veliko i ima dosta drugih olupina, i tlo je tvrdo. No obitelj je odlučna i nećemo odustati'', rekao je Mearns koji je već pronašao 24 olupine.


Kopirati
Drag cursor here to close