Za sada

Isključena mogućnost Neymarovog povratka u Barcelonu

Sportski direktor PSG Leonardo Arauja nedavno je izjavio da iz Barcelone nije bilo konkretne ponude za brazilskog reprezentativca.
Sport / Nogomet | 05. 08. 2019. u 11:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mogućnost povratka brazilskog napadača Neymara iz Paris Saint-Germaina (PSG) u Barcelonu za sada je isključena, izjavio je potpredsjednik katalonskog kluba Jordi Cardoner.

"Od danas nema slučaja 'Neymar', a kao što je predsjednik rekao, situacija je komplicirana. Nismo razgovarali s njima (PSG-om op.a.). Veliko je poštovanje među klubovima i ako bude aktualan Neymarov slučaj, razgovarat ćemo. U ovom trenutku je sve isključeno", rekao je Cardoner za televiziju TV 3. 

Sportski direktor PSG Leonardo Arauja nedavno je izjavio da iz Barcelone nije bilo konkretne ponude za brazilskog reprezentativca, javlja Anadolija.

Brazilac je u srpnju propustio pripreme aktualnog prvaka Francuske, zbog čega je kažnjen s 375 tisuća eura. Također je obavijestio upravu Paris Saint-Germaina da želi napustiti klub.

Neymar je u PSG stigao iz Barcelone u rekordnom transferu od 222 milijuna  eura. Za "svece" je odigrao 58 utakmica i postigao 51 gol.

Kopirati
Drag cursor here to close