Lukita, Zlatna lopta!

Isco: Modrić je jedinstven i zaslužuje Zlatnu loptu! Casemiro: Dao bih ju Ronaldu!

"Ballon d'Or za Modrića? Ja mislim da je ovo bila vrlo dobra godina za Luku, ali Zlatnu loptu bih dao Cristianu Ronaldu", kazao je Brazilac. Međutim, strijelac prvog Realova gola Isco kaže kako je Luka Modrić najviše zaslužuje Zlatnu loptu
Sport / Nogomet | 20. 09. 2018. u 14:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što se vratio u startnu postavu Rela, brazilski veznjak Casemiro dao je zanimljivu izjavu nakon uvjerljive pobjede nad Romom u Ligi prvaka.

Naime, on smatra kako je Cristiano Ronaldo više zaslužio Zlatnu loptu od Luke Modrića.

"Ballon d'Or za Modrića? Ja mislim da je ovo bila vrlo dobra godina za Luku, ali Zlatnu loptu bih dao Cristianu Ronaldu", kazao je Brazilac.

Za razliku od Casemira, strijelac prvog Realova gola Isco kaže kako je Luka Modrić bez dvojbi najviše zaslužio Zlatnu loptu.

"Modrić nam daje tako puno na svakoj utakmici. On je fundamentalan za nas. Nadam se da svi možemo biti na takvoj razini. On zaslužuje Ballon d'Or jer je jedinstven igrač", kazao je s puno oduševljenja Isco.

Luka Modrić je sinoć 12. put asistirao Garethu Baleu za pogodak. Niti jedan igrač u Baleovoj karijeri nije mu toliko puta pripremio priliku za gol.

Kopirati
Drag cursor here to close