Pregovori u tijeku

Inter u siječnju želi dovesti Nemanju Matića

Iskusni 31-godišnji reprezentativac Srbije navodno ima zategnut odnos sa menadžerom Oleom Gunnarom Solskjaerom, što najbolje ilustrira podatak da je ove sezone upisao svega pet nastupa.
Sport / Nogomet | 10. 10. 2019. u 09:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Nemanja Matić

Prema navodima talijanskih medija Antonio Conte, trener Intera priprema se da u siječnju dovede Nemanju Matića iz Manchester Uniteda, prenosi Anadolija.

Iskusni 31-godišnji reprezentativac Srbije navodno ima zategnut odnos sa menadžerom Oleom Gunnarom Solskjaerom, što najbolje ilustrira podatak da je ove sezone upisao svega pet nastupa u natjecateljskim utakmica, i to uglavnom kao rezerva.

Matićev aktualni ugovor sa Unitedom traje do lipnja 2020. godine uz mogućnost produženja za još godinu.

Izvještaji u Italiji govore da je Matićeva želja da se okuša u Seriji A, što bi za njega predstavljalo novo iskustvo. Zanimljivo Matić je prije dvije godine bio nadomak Juventusa, ali je tada odlučio da iz Chelseaja pređe u Manchester United kod tadašnjeg menadžera Josea Mourinha.

Conte je po dolasku u Inter u ljeto ove godine već doveo dva igrača iz Manchester Uniteda, Romelula Lukakua i Alexisa Sancheza.

Sjajni vezni nogometaš profesionalnu karijeru je počeo u Kolubari, a zatim je igrao za Košice, Vitesse, Benficu, Chelsea i Manchester United. U dresu reprezentacije Srbije upisao je 48 nastupa uz dva pogotka.

Kopirati
Drag cursor here to close