Derbi della Madonnina

Inter u nadoknadi slavio u milanskom derbiju

Igrala se druga minuta sudačke nadoknade kada je ubačaj Vecina loše procijenio Donnarumma . Pogrešku vratara rossonera onjeručke je prihvatio Mauro Icardi koji preciznu loptu šalje u nebranjenu mrežu za veliko slavlje nerazzura.
Sport / Nogomet | 21. 10. 2018. u 22:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U milanskom derbiju 9. kola Talijanske lige na San Siru su Inter je slavio protiv Milana s 1-0 pogotkom Icardija u 92. minuti.

U ne odveć kvalitetnom gradskom derbiju, na kojem gotovo da nije bilo šansi, najveće uzbuđenje dogodilo se u prvom dijelu kada je igrač Intera de Vrij pogodio vratnicu.

I kada se očekivao kraj bez golova, u drugoj minuti sudačke nadoknade Candreva je pronašao Icardija, koji glavom pogađa mrežu.


Donnarumma je mogao bolje reagirati. Pogrešno je procijenio lopte, izletio u prazno i ostavio vrata nebranjenim, pa Icardiju nije bilo teško pogoditi u praznu mrežu.

Kod Intera su utakmicu započela čak trojica Hrvata - Šime Vrsaljko i Marcelo Brozović su odigrali cijelu utakmicu, a Ivan Perišić je igrao do 70. minute.

Uvertira u veliki derbi bila je spektakularna kao i uvijek - najvjerniji navijači obaju sastava razvili su velike koreografije, a na djelu tribine koja diše za nerazzurrre dominirala je divovska zmija.

Rezultati by SofaScore

Kopirati
Drag cursor here to close