Serie A

Inter, Juventus, Roma i Napoli po redu vožnje

Juventus je kao domaćin nastavio niz pobjeda nakon nedavnog slavlja protiv Napolija. Rezultatom 3:1 bili su bolji od Genoe. Inter je svladao Cagliari 1:0, dok je Napoli kao gost nadigrao Sampdoriju s 0:2.
Sport / Nogomet | 11. 04. 2021. u 20:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Intera napravili su veliki korak ka naslovu prvaka svladavši u 30. kolu Serie A na San Siru Cagliari s 1:0.

Pogodak vrijedan pobjede donio je Darmian u 77. minuti na dodavanje Hakimija.

Marcelo Brozović je odigrao cijelu utamicu za milansku momčad, dok je Ivan Perišić ostao na klupi.

Inter ima čak 11 bodova više od drugoplasiranoga Milana.

Juventus je kao domaćin nastavio niz pobjeda nakon nedavnog slavlja protiv Napolija. Rezultatom 3:1 bili su bolji od Genoe.

Goste je već u 4. minuti načeo Kuluševski nakon odličnog prodora Cuadrada, da bi u 22. došlo do povećanja vodstva domaćih. Chiesa je šutirao, ali je Perin bio na mjestu, Ronaldo je oprobao iz mrtvog kuta ali se ispriječila stativa, da bi na drugu odbijenicu naletio Morata i zabio za 0:2.

Vodstvo je u nastavku utakmice smanjio Scamacca (49') na asistenciju Rovelle.

U odličnoj prilici našao se Marko Pjaca, ali njegov je pokušao otišao iznad grede, da bi iz kontre u 70. minuti sve zaključio McKennie.

Napoli je kao gost nadigrao Sampdoriju s 0:2. Gosti su bili bolji kroz tijek cijele utakmice te su zasluženo slavili, a pogotke su zabijali Fabian Ruiz u 35. minuti te Osmihen u 87. minuti.

Hellas Verona je poražena na domaćem terenu od Lazija 0:1 nakon što je pogodak u sudačkoj nadoknadi, u 91. minuti, zabio Milinković-Savić.

Minimalnu pobjedu ostvarila je Roma protiv Bologne (1:0), golom Borje Mayorala u 44. minuti. Edin Džeko nije ulazio u igru na ovoj utakmici.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close