Inter i dalje maksimalan

Sanchez zabio pa zaradio isključenje

Inter vodi sa 18 bodova, Juventus ima 16, a Atalanta je treća sa 10 bodova i utakmicom manje. Na začelju je Sampdorija s tri boda.
Sport / Nogomet | 29. 09. 2019. u 07:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Intera nastavljaju nizati pobjede u talijanskom prvenstvu. U susretu šestog kola Inter je na gostovanju pobijedio Sampdoriju sa 3-1 upisavši i šestu pobjedu.

"Nerazzurri" su stigli do novih bodova premda su od 46. minute igrali s igračem manje nakon što je isključen Alexis Sanchez.

Inter je stigao do vodstva u 20. minuti golom Stefana Sensija, a na 2-0 je povisio Sanchez samo dvije minute kasnije. Međutim, čileanski napadač je na otvaranju drugog dijela dobio drugi žuti zbog simuliranja.

Domaćin je uspio smanjiti preko Jakuba Jankta u 55. minuti, međutim šest minuta kasnije gosti su zabili i treći pogodak. Marcelo Brozović je sjajno proigrao Roberta Gagliardinija koji je pucao iz prve, Emil Audero je obranio njegov udarac, no Gagliardini je pospremio odbijanac za 3-1. 

U ranije odigranom susretu Juventus je u Torinu pobijedio SPAL sa 2-0. Golove u pobjedi talijanskog prvaka zabili su Miralem Pjanić u posljednjim trenucima prvog dijela, te Cristiano Ronaldo u 78. minuti.

Pobjeda torinske 'Stare dame' mogla je biti i uvjerljivija, no Etrit Berisha je sakupio osam obrana, pri čemu je 'skinuo' i tri zicera domaćim igračima.

Inter vodi sa 18 bodova, Juventus ima 16, a Atalanta je treća sa 10 bodova i utakmicom manje. Na začelju je Sampdorija s tri boda.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close