Pozitiva

Ima i dobrih vijesti: Mikel Arteta izliječio se od koronavirusa

"Trebalo mi je tri ili četiri dana da vratim energiju i da se simptomi smire. Sad se osjećam jako dobro, osjećam da sam izliječen", rekao je trener Arsenala Mikel Arteta.
Sport / Nogomet | 23. 03. 2020. u 23:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Mikel Arteta sa suprugom

Pandemija koronavirusa unijela je veliki nemir, ali i negativnu energiju u i oko sportskog svijeta. Svakodnevno nam pristižu vijesti o novozaraženim sportašima, no sada je konačno došlo vrijeme za jednu pozitivnu vijest.

Naime, trener Arsenala Mikel Arteta potvrdio je da se izliječio od koronavirusa.

"Trebalo mi je tri ili četiri dana da vratim energiju i da se simptomi smire. Sad se osjećam jako dobro, osjećam da sam izliječen", rekao je.

Arteta je na koronavirus bio pozitivan 13. ožujka. Vodio je momčad u dvoboju Europske lige protiv Olympiacosa, nakon koje se ispostavilo da je predsjednik grčkog kluba bio pozitivan na koronavirus, a bio je u kontaktu s trenerom Topnika.

"Sve se dogodilo jako brzo. U utorak se nisam osjećao baš najbolje i otišao sam kod liječnika. Posljednji test odradili smo u srijedu, a u petak je potvrđeno da sam pozitivan. Nakon toga su svi ostali morali u karantenu, a ja sam se sada oporavio", ispričao je Španjolac.

Kopirati
Drag cursor here to close