Strpljenje došlo do kraja

Ilić: Pamić je imao skupu ekipu, a igre nije bilo

Domaći poraz od Goražda bio je ujedno i posljednja utakmica za Igora Pamića koji je dobio otkaz, a ekipu GOŠK-a će do daljnjeg voditi Zlatko Kojić.
Sport / Nogomet | 27. 10. 2020. u 13:13 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Nekadašnji dugogodišnji igrač igrač GOŠK-a danas radi kao trener juniorske momčadi tog kluba. Budući da su do kraja jesenskog dijela ostala samo tri kola, Kojić će voditi ekipu u sve tri utakmice, a onda će klub imati čitavu zimu da pronađe novog trenera.

Pamić je ionako bio ‘plan B’, jer je trener trebao postati Damir Milinović. Nekadašnji hrvatski reprezentativac već je bio sve dogovorio s klubom iz Gabele, ali se iznenada pojavio Orijent, hrvatski drugoligaš iz Rijeke gdje Milinović inače i živi, pa je njegov dolazak u Hercegovinu propao.

GOŠK je morao pronaći drugo rješenje, Pamić je u tom trenutku bio slobodan, a iz ove perspektive gledano suradnja nije uspjela. Pamić je u devet ligaških kola osvojio samo osam bodova, a ne može se reći da nije imao odriješene ruke uprave. Od svog dolaska u Gabelu Pamić je ‘kukao’ kako je ekipa loše selektirana i u ova dva mjeseca promijenio je cijelu ekipu. Došao je novi vratar te čak osam (!) novih igrača,  a rezultata nije bilo.

"Nije samo trener insistirao da se dovode novi igrači, i mi sami smo uvidjeli da nešto tu fali. Ali ovako skupa ekipa igra nedopustivo slabo. Da igramo Premijer ligu dovodili bi iste igrače. Dakle, kvalitete ima, a igre nigdje", kazao je za Sportske novosti predsjednik kluba Lujo Ilić.

GOŠK je nakon nedjeljnog poraza na 14. mjestu, u zoni ispadanja, a za vikend gostuje kod Travnika.

Kopirati
Drag cursor here to close