Ako Ibra tako kaže...

"Il Fenomeno je najveći ikad, drugi igraju, a on je igra"

"Na pitanje tko je najbolji, uvijek kažem da je to Ronaldo. On je fenomen, on je igra, suština nogometa", kaže Ibra misleći, naravno, na brazilskog Ronalda.
Sport / Nogomet | 27. 02. 2021. u 07:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Screenshot / Facebook / Ronaldo Nazario i Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović dao je ovih dana opširan intervju za švedski Disocovery+.

U intervju je progovorio o Milanovu preobražaju i povratku na stare staze slave te se još jedno osvrnuo na to tko je za njega najbolji nogometaš svih vremena.

"Uvijek kažem da je to Ronaldo. On je fenomen, on je igra, suština nogometa", kaže Ibra misleći, naravno, na brazilskog Ronalda.

Brazilcu se oduvijek divio.

"Imate igrače koji igraju nogomet, a on se igrao nogometa. Način na koji se kretao, kako je driblao, kontrolirao loptu, povlačio elastico, vrtio bickle… Tehnika, hitrina, moć, spektakl... Ma sve. Prema mojem mišljenju, on je bez sumnje najbolji u povijesti."

Ronaldo je bio uzor švedskom napadaču, a obojica su imala vrlo slične karijere. Brazilac je u Nizozemskoj skrenuo pažnju na sebe igrajući za PSV, a nekoliko godina kasnije isto je učinio i Ibrahimović u Ajaxu.

Milan, Inter i Barcelona su klubovi za koje su nastupili i jedan i drugi, ali nikada zajedno. Tijekom karijera igrali su zato često jedan protiv drugog.

Video: Ronaldo Fenomeno ● A Living Legend
Kopirati
Drag cursor here to close