G.O.A.T.

'Il Fenomeno' i Ronaldino bez dvojbi o tome tko je bolji između Messija i Ronalda

Ronaldinho i Messi su igrali zajedno u Barceloni, ali vrlo kratko jer Ronaldinho je tada već bio u silaznoj putanji, a Messi u strelovitom usponu. Brazilac nema nikakvih dvojbi o tome tko je bolji između Ronalda i Messija.
Sport / Nogomet | 26. 04. 2020. u 05:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AS Diario / Ronaldo i Messi najveći su nogometaši današnjice, ali tko je bolji?

Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo, vječno je to pitanje na kojeg je uistinu teško pa i gotovo nemoguće odgovoriti.

Često se i nogometni znalci ograđuju kako je to ipak stvar ukusa, ali kad su u pitanju velikani kao što su Brazilci Ronaldinho i Ronaldo Nazario, čini se da nema dvojbi oko toga tko je bolji, Leo ili Cristiano.

Ronaldinho i Messi su igrali zajedno u Barceloni, ali vrlo kratko jer Ronaldinho je tada već bio u silaznoj putanji, a Messi u strelovitom usponu.

Foto: YouTube / Ronaldino i Ronaldo 'Il Fenomeno'

''Ipak bih rekao Messi. Volio bih da sam duže igrao s njim. Nisam imao dovoljno vremena tada, bio je još jako mlad. Volio bih izaći na teren s njim bar još jednom. Messi je najbolji u povijesti, tu nema dvojbe. Nitko nikada nije radio stvari koje je radio on. Cristiano je kompletan, ima sve, ali sve to ima i Messi plus još nešto više. Sve je pitanje ukusa, ali ja preferiram Messij'', objasnio je Ronaldinho.

Njegov bivši suigrač iz reprezentacije, Ronaldo “Il Fenomeno”, cijeni Cristiana, ali niti kod njega nema dileme.

''Messi nije s ovog svijeta. Cristiano je čudo, ali Messija vidim kao kompletnijeg igrača. On je sjajan. Sviđa mi se puno više od bilo kojeg drugog igrača. Sve što radi je spektakularno'', smatra Ronaldo Nazario.

A ako njih dvojica tako kažu, onda valjda tako i jest…

Video: 10 Impossible Goals Scored By Lionel Messi That Cristiano Ronaldo Will Never Ever Score
Kopirati
Drag cursor here to close