Udri ga, nije ti brat!

VIDEO | Igrači se potukli na ulazu u tunel: Marseille poražen protiv Lyona

Napadač Marseillea Mitroglou u 84. minuti zabija za 2-2, ali u 90. Memphis Depay iz teške situacije pogađa za pobjedu Lyona.
Sport / Nogomet | 19. 03. 2018. u 08:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U derbiju 30. kola francuskog prvenstva nogometaši Marseillea su u nedjelju na Velodromeu protiv Lyona izgubili sa 2:3, no okršaj se nastavio i nakon posljednjeg sučevog zvižduka. 

Još vrućih glava igrači Lyona i Marseillea počeli su se naguravati u šesnaestercu domaćih. U teren su utrčali treneri, stručni stožeri i rezerve kako bi smirili situaciju i udaljili one najagresivnije. Treneri su odvlačili igrače prema svlačionici, no nisu ih uspjeli primiriti. I prije nego što su svi napustili teren, pred tunelom je došlo do masovne tučnjave igrača obiju momčadi.


Marseille je poveo golom Rolanda (31), a Lyon je došao do izjednačenja nakon autogola Adila Ramija (42), a potom Houssem Aouar u 52. minuti donosi prednost gostima.

Napadač Marseillea Mitroglou u 84. minuti zabija za 2:2, ali u 90. Memphis Depay iz teške situacije pogađa za pobjedu Lyona.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa 30. kola nogometaši PSG-a slavili su na gostovanju u Nici sa 2:1 (1-1). Domaći su poveli pogotkom Saint-Maximina u 17. minuti.

Četiri minute poslije izjednačio je Di Maria, a za pobjednički pogodak za PSG postigao je Dani Alves.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close