Liga prvaka

Igrači RB Leipziga nisu imali dovoljno dresova, ali jesu dovoljno znanja!

Werner, Nkunku i Klostermann u prvome su dijelu na prednjem dijelu dresa imali crno-bijeli reklamni logo Red Bulla, dok su ostali imali originalni logo s kombinacijom žute i crvene boje.
Sport / Nogomet | 20. 02. 2020. u 09:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Getty Images / Igrači Leipziga: Christopher Nkunku, Timo Werner, Nordi Mukiele, Angelino i Lukas Klostermann

Pobjeda njemačkog Leipziga nad engleskim Tottenhamom u Ligi prvaka široko je odjeknula u svijetu nogometa, a Bikovi su pokazali kako se uistinu radi o ekipi s velikim potencijalom, ali i sportskom drskošću bez koje nema pravoga uspjeha.

Ujedno, njihov najbolji strijelac Timo Werner (23) uspio je pogoditi nakon pet službenih utakmica bez gola, a nakon toga vidjelo se kako je ovaj napadač doživio svojevrsno olakšanje.

Da je njegov kolega iz napada Schick iskoristio jednu stopostotnu šansu za 2:0, vjerojatno bi Bikovi već sada bili u četvrtini finala elitnog europskog natjecanja.

Zanimljivo je, međutim, da su igrači Leipziga ovu utakmicu morali igrati u različitim dresovima.

Naime, Werner, Nkunku i Klostermann u prvom su poluvremenu na prednjem dijelu dresa imali crno-bijeli reklamni logo Red Bulla, dok su ostali imali originalni logo s kombinacijom žute i crvene boje.

Na poluvremenu su Werner i Nkunku ipak pronašli originalne majice, a to kao da im je dalo krila.

Kako piše Bild, na putu za London njemački klub je izgubio jedan kontejner s opremom pa su se morali snalaziti za dresove.

Werner je postigao svoj 26. gol ove sezone u svim natjecanjima, a Leipzig je već petu utakmicu za redom u Ligi prvaka bez poraza.

Kopirati
Drag cursor here to close