Ne vole ga

Igrači Chelseaja zaprijetili bojkotom - Ne žele više Sarrija za trenera!

Ovaj 60-godišnjak nije pretjerano popularan – kako kod navijača, tako i kod starosjedioca u svlačionici engleskog velikana. Određeni igrači su se navodno pobunili kod uprave te su zaprijetili odlaskom ukoliko Sarri ostane na klupi Chelseaja.
Sport / Nogomet | 22. 05. 2019. u 08:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Chelsea FC / Menadžer Chelseaja Maurizio Sarri

Ugledni engleski list Standard donosi vijest kako je trener Maurizio Sarri već postao 'bivši', kada je u pitanju klupa Chelseaja.

Kako prenose otočki mediji, budućnost talijanskog stratega na klupi londonskog kluba izrazito je neizvjesna, unatoč činjenici što su Bluesi sezonu završili na 3. mjestu Premiershipa, ostvarili plasman u Ligu prvaka iduće sezone te dogurali do finala Europske lige u kojem će igrati s gradskim rivalom Arsenalom.

Razlog leži u činjenici da 60-godišnjak nije pretjerano popularan – da upotrijebimo eufemizam – kako kod navijača, tako i kod starosjedioca u svlačionici engleskog velikana. Određeni igrači su se navodno pobunili kod uprave te su zaprijetili odlaskom ukoliko Sarri ostane na klupi Chelseaja.

Iz tog razloga, piše Standard, uprava na čelu s Marinom Granovskaijom već se bacila na potragu za njegovim nasljednikom, a najčešće se spominju dva imena.

Prvo je ono Maxa Allegrija, koji je završio suradnju s Juventusom (vodit će ga još samo u posljednjem kolu Serie A).
Međutim, to je još jako daleko od ostvarenog, a dobro obaviješteni talijanski novinar Gianluca Di Marzio prenosi kako novi trener Bluesa neće biti Talijan nego domaća legenda Frank Lampard.

Bivši engleski reprezentativac u svojoj prvoj sezoni na trenerskoj klupi Derby Countya dogurao je do finala play-offa u Championshipu gdje će igrati protiv Aston Ville za plasman u Premiership.

Legenda Chelseaja već se u nekoliko navrata dovodila u vezu s bivšim klubom, a sve upućuje na to da bi on trebao biti Sarrijev nasljednik, ukoliko doista dođe do odlaska Talijana s klupe Bluesa.

Ipak, kao i uvijek u ovo vrijeme, kad se završava nogometna sezona, mediji donose mnoštvo špekulacija i nepotvrđenih informacija, tako da i tvrdnje o Sarrijevu odlasku iz Chelseaja treba za sada uzeti s rezervom.

Kopirati
Drag cursor here to close