Udica je bačena

Igrači Arsenala mogu izbjeći rezanje plaća ali ako ispune jedan uvjet

Na sastanku s upravom su profesionalci Topnika dobili poštenu ponudu. Rečeno im je da će u potpunosti izbjeći bilo kakvo rezanje plaća uz jedan uvjet, a to je da se plasiraju u Ligu prvaka.
Sport / Nogomet | 11. 04. 2020. u 22:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Arsenal FC | Twitter / Ako Topnici uđu u Ligu prvaka, plaće ostaju iste

Kako javlja britanski Telegraph, u tjednu na izmaku vodstvo londonskog Arsenala pregovaralo je s igračima oko rezova plaća.

Očekivana je ovo i već uobičajena mjera u uvjerima smanjenih prihoda usred pandemije koronavirusa i obustave sportskih i nogometnih zbivanja.

Na sastanku su profesionalci Topnika dobili poštenu ponudu. Rečeno im je da će u potpunosti izbjeći bilo kakvo rezanje plaća uz jedan uvjet, a to je da se plasiraju u Ligu prvaka.

Puno toga će ovisiti o ishodu odluke da se Manchester City izbaci iz Lige prvaka, s obzirom da je momčad Pepa Guardiole u trenutku prekida sezone Premier lige na drugom mjestu.

Razumljivo, Arsenal je bio među jednim od osam klubova koji su lobirali za ''hajku'' na City, no ako i taj ''projekt'' urodi plodom, Topnicima predstoji jako teška borba za četiri mjesta koja vode u kontinentalnu elitu.

Slavni londomski klub se trenutačno nalazi na devetom mjestu, sa ipak skromnih 40 bodova, a kako bi ostvarili ovaj cilj trebaju se, kako znaju i umiju, domoći petog mjesta.

Tu poziciju  trenutno drži njihov najljući rival na nacionalnoj razini, Manchester United, s pet bodova više.

Između su još Wolvesi i Sheffield United s 43 boda te najveći Arsenalov suparnik, susjedni Tottenham s 41.

No valja istaknuti kako Topnici imaju utakmicu manje od svih klubova koji se nalaze ispred njih, osim Sheffielda koji ima 28 kao i Arsenal.

Kopirati
Drag cursor here to close