Rebić na odlasku?

Ide li Fredi Bobic s nižom cijenom za nezadovoljnog Vatrenog?

"Njegova je velika želja konačno zaigrati za jedan veliki klub. Kako bi do toga došlo, moraju se poklopiti svi parametri", kazao je sportski direktor Fredi Bobić u nedjelju za Sky.
Sport / Nogomet | 26. 08. 2019. u 14:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Sport.de / Ante Rebić

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić (25) najradije bi išao iz Eintrachta. Svjetski viceprvak već se osjeća pomalo zasićenim u Frankfurtu, posebice nakon što su otišli igrači s kojima je prošle sezone izluđivao Bundesligu (Luka Jović i Sébastien Haller).

"Njegova je velika želja konačno zaigrati za jedan veliki klub. Kako bi do toga došlo, moraju se poklopiti svi parametri", kazao je sportski direktor Fredi Bobić u nedjelju za Sky.

Bild piše kako dosadašnje ponude za Rebića ne odgovaraju zamislima Eintrachta, koji očekuje minimalno 40 milijuna eura.

S druge strane, jasno im je da se ne isplati zadržavati nezadovoljnu zvijezdu. To bi moglo natjerati Bobica da spusti cijenu za Vatrenog. Kako se prijelazni rok uskoro završava, vrijeme za Rebićev transfer postaje sve kraće.

Foto: Eintracht Frankfurt / Fredi Bobic i Ante Rebić

U nedjelju u porazu od Leipziga (1:2) Ante Rebić nije igrao zbog ozljede. Žalio se na probleme s leđima i listom noge.

"On bi nam jako, jako dobro došao u svom najboljem izdanju. Posebno nam nedostaje za dubinsku igru. Stoga se nadam da će do četvrtka biti na raspolaganju protiv Strasbourga", kaže trener Adi Hütter, koji je svjestan da bi im plasman u Ligu Europe puno znači, a na putu do grupne faze stoji francuski RC Strasbourg, koji je u prvom susretu slavio s minimalnih 1:0.

Za slučaj da Eintracht ostane i bez Rebića u napadu, klub je kupio Basa Dosta iz lisabonskog Sportinga. Ovaj Nizozemac već ima iskustvo igranja u Bundesligi, gdje je za Wolfsburg od 2012. do 2016. godine odigrao 85 utakmica.

Kopirati
Drag cursor here to close