Icardi: Učinit ću sve da ostanem u PSG-u

Icardi je u PSG stigao na posudbu iz Intera, ali je novinarima kazao kako i sljedećih godina želi ostati u Parizu.
Sport / Nogomet | 05. 11. 2019. u 13:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mauro Icardi, napadač Paris Saint-Germaina (PSG), izjavio je da će učiniti sve kako bi i dalje ostao u pariškom velikanu, javlja Anadolija.

Icardi je u PSG stigao na posudbu iz Intera, ali je novinarima kazao kako i sljedećih godina želi ostati u Parizu.

Argentinac je odlično započeo sezonu u pariškoj ekipi, postigavši sedam golova u prvih osam susreta, zbog čega čelnici PSG-a već razmišljaju o opciji da ga otkupe od Intera za 70 milijuna eura.

“Igrati za PSG je zaista nešto posebno, to je sigurno jedan od najboljih klubova u svijetu. Spreman sam uraditi sve što je potrebno kako bih ostao ovdje. Na terenu ću sigurno pokazati sve svoje kvalitete”, kazao je napadač.

Istaknuo je da je u listopadu igrao dobro, napominjući kako od sebe očekuje još bolje igre.

“I sljedećih mjeseci ću nastaviti igrati ovako pa ćemo vidjeti da li ću ostati na kraju sezone. S ovim klubom želim ostvariti mnoge ciljeve koje sam zacrtao“, rekao je 26-godišnji Icardi.

Argentinac je u dosadašnjoj karijeri igrao za Sampdoriju, Inter Milan i Paris Saint-Germain. Najveći trag je ostavio u Interu za koji je u 188 susreta postigao 111 golova.

Inter je Icardija u rujnu poslao na posudbu u PSG do kraja sezone, a ostaje vidjeti hoće li budućnost napadača biti na Parku prinčeva ili će se vratiti na Apenine.

Kopirati
Drag cursor here to close