Ibra bez pardona

Ibrahimović žestoko oprao 'gazdu' Gazidisa: Ovo više nije Milan kakav je bio

Ibrahimović je Gazidisu zamjerio što je distanciran od momčadi i pojavio se samo prije važne utakmice. Bio je to njegov prvi posjet igračima otkad su u svibnju nastavili treninge. Ibrahimović je na Gazidisa ljutit i jer je potjerao Zvonimira Bobana.
Sport / Nogomet | 11. 06. 2020. u 21:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Screenshot / Boban i Ibrahimović

Milan se priprema za nastavak sezone u Italiji. Uzvratnom utakmicom polufinala Kupa u gostima protiv Juventusa dobit će čast otvoriti nastavak nogometnih natjecanja u Italiji, državi koja je posljednjih mjeseci postala sinonim za koronavirus.

Tim povodom trening Milana posjetio je direktor Ivan Gazidis, ali možda bi i odustao od posjeta da je znao da će tamo zateći bijesnog Zlatan Ibrahimovića.

Ibrahimović je Gazidisu zamjerio što je distanciran od momčadi i pojavio se samo prije važne utakmice. Bio je to njegov prvi posjet igračima otkad su u svibnju nastavili treninge.

"Zašto te nije bilo toliko dugo, a pojavljuješ se samo 48 sati prije utakmice za finale?", rekao mu je Ibrahimović, piše Corriere dello Sport.

Gazidis se nakon Zlatanovih kritika ispričao momčadi. Osim toga, Ibrahimović je na Gazidisa ljutit i jer je potjerao Zvonimira Bobana iz kluba, kao i načina na koji se riješio Milanove legende.

"Ovo više nije Milan kakav je bio nekad", rekao mu je Ibrahimović.

Juventus i Milan igraju u petak od 21:00. U prvoj utakmici bilo je 1:1.

Ibrahimović neće moći nastupiti zbog ozljede. Nakon svega što se dogodilo u posljednje vrijeme, vrlo je neizvjesno hoće li ostati u Milanu, smatraju neki poznavatelji odnosa u klubu.

Kopirati
Drag cursor here to close