Nastavak suradnje

Ibrahimović u Milanu do lipnja 2022.

brahimović je ove sezone postigao 15 golova u 16 utakmica Serie A, a nedavno se nakon pet godina vratio u nacionalni tim Švedske, s kojom bi ovog ljeta trebao nastupiti na Europskom prvenstvu.
Sport / Nogomet | 05. 04. 2021. u 12:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema izvještajima talijanskih medija Milan i švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović dogovorili su nastavak suradnje do lipnja 2022. godine, prenosi Anadolu Agency (AA).

Mediji izvještavaju da je 39- godišnji Ibrahimović postigao sporazumu s Milanom nakon nekoliko tjedana pregovora. Navodno je ostalo još da se dogovore detalji, vezani za bonuse i pojedinačni učinak, koji će biti uključeni u ugovor.

Uskoro bi klub sa San Sira i službeno trebao objaviti produženje ugovora s iskusnim napadačem.

Ibrahimović je ove sezone postigao 15 golova u 16 utakmica Serie A, a nedavno se nakon pet godina vratio u nacionalni tim Švedske, s kojom bi ovog ljeta trebao nastupiti na Europskom prvenstvu.

Tijekom bogate karijere sjajni Šveđanin igrao je za FF Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Paris Saint-Germain, Manchester United, LA Galaxy i Milan. Za reprezentaciju Švedske odigrao je 118 utakmica i postigao 62 gola.

Kopirati
Drag cursor here to close