Serie A

Ibrahimović s dva pogotka vodio Milan do pobjede kod Sampdorije

Na koncu je rezultati glasio 4:1 za Rossonere, uz još jedan pogodak neuništvog Ibre. Strijelci za Rossonere još su bili Calhanoglu i Leao.
Sport / Nogomet | 29. 07. 2020. u 21:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Ibrahimović, Calhanoglu i Rebić ponovno su davali ritam igri Milana

Nogometaši Milana večeras su igrali pretposljednje 37. kolo Serie A, kao gosti Sampdorije, a već u četvrtoj minuti „balkanska kombinacija“ između Ante Rebića i Zlatana Ibrahimovića dovela je Rossonere u vodstvo.

Prvo je Rebić varkom tijela 'slomio' svog čuvara, sjurio se prema gol-autu i ljevicom pronalašao Zlatana koji skače najviše na petercu i glavom zabija za 1:0. u korist momčadi Stefana Piolija.

Ibrahimović je u 52. minuti upisao asistenciju, a na njegovo dodavanje strijelac je bio Calhanoglu.

Na koncu je rezultati glasio 4:1 za Rossonere, uz još jedan pogodak neuništvog Ibre. Calhanoglu mu se pritom revanširao asistencijom, a sve se odigralo u 58. minuti.

Ujedno, Ibrahimović je došao do brojke od po (najmanje) 50 golova za Milan i Inter - jedini nogometaš kojemu je to uspjelo.

Prije četvrtog gola Milana kojeg je u sudačkoj nadoknadi postigao Leao, domaći su postigli počasni gol u 87. minuti, a sjajno je s distance pogodio mladi Norvežanin Askildsen. 

Lazio je golovima Corree (17.) i Immobilea (82.) pobijedio Bresciju, dok je Sassuolo s 5:0 pregazio Genou (Traore, 26., Berardi, 40., Caputo, 66. i 74., Raspadori, 74., bili su strijelci).

Lecce je na gostovanju kod Udinesea ostvario važnu pobjedu od 2:1 i tako sačuvao šanse za ostanak. Domaći su poveli golom Samira (36.), ali je Lecce okrenuo pogocima Mancosua (40.) i Lapadule (81.).

Verona je bila još jednom uvjerljiva, ovaj put protiv otpisanog SPAL-a. Golovima Di Carminea (7. i 11.) te Faraonija (47.) pobijedili su s 3:0.  

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close