Verona bez pardona

Ibrahimović promašio penal pa spasio Milan u zadnji čas

Verona je bila korak do velike pobjede, no domaćin je izjednačio golom Zlatana Ibrahimovića u trećoj minuti sudačke nadoknade.
Sport / Nogomet | 08. 11. 2020. u 22:59 Bljesak.info/Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednjem susretu sedmog kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan i Verona su na San Siru odigrali 2:2, nakon što su gosti vodili 2:0.

Verona je bila korak do velike pobjede, no domaćin je izjednačio golom Zlatana Ibrahimovića u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Verona je povela u 6. minuti pogotkom Antonina Baraka, a u 19. minuti već je bilo 2:0, a zabio je Mattia Zaccagni. Milan je do kraja poluvremena uspio smanjiti preko Giangacoma Magninija koji je zatresao vlastitu mrežu, piše Hina.

Zlatan Ibrahimović je mogao izjednačiti u 66. minuti no nije realizirao kazneni udaraca prebacivši cijela vrata.

Ipak, švedski napadač se iskupio u trećoj minuti nadoknade zabivši glavom za 2:2.

Ante Rebić igrao je za Milan u drugom poluvremenu, dok Rade Krunić nije ulazio u igru. Za Veronu je do 64. minute igrao Nikola Kalinić.

Nogometaši Lazia i Juventusa također su podijelili bodove u sklopu 7. kola Serie A.

Lazio je do boda stigao u petoj minuti sudačke nadoknade, a Juventus je osim dva boda izgubio i Cristiana Ronalda.

Razlog je bila ozljeda zbog koje ga je trener Andrea Pirlo povukao s travnjaka u 76. minuti utakmice. Riječ je o ozljedi gležnja, ali se ne zna koliko je teška, no  Cristiano teško da bi tražio zamjenu ako ga uistinu ne boli.

Ronaldo je zabio pogodak za Juventus u 15. minuti utakmice nakon što je preciznu loptu u kazneni prostor ubacio Cuadrado. Portugalac je samo postavio nogu ispred Pepea Reine i zabio za vodstvo Juventusa.

Rezultat se nije mijenjao sve do pete minute sudačke nadoknade kada je Correa čudesno prošao kroz neopreznu obranu Juventusa, poslužio Caiceda koji je iz okreta savršeno pogodio za 1:1.

Zanimljivo, susret Atalante i Intera završio je identičnim rezultatom.

Inter je poveo u 58. minuti golom Lautara Martineza, a izjednačio je Aleksej Mirančuk u 79. minuti.

U domaćim redovima je Mario Pašalić igrao do 59. minute, dok Boško Šutalo nije ulazio u igru. Marcelo Brozović je igrao cijeli susret za Inter, a Ivan Perišić je dobio priliku u posljednjih 15 minuta.

Roma je na gostovanju u Genoi slavila sa 3:1 uz tri gola Henrika Mkhitarjana (45+2, 66, 85), dok je za domaći sastav zabio Marko Pjaca u 50. minuti. 

Džeko nije mogao nastupiti za Romu zbog pozitivnog testa na koronavirus. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   




Kopirati
Drag cursor here to close