Milan odlučio

Ibrahimović ostaje, Mandžukić upitan, Calhanoglu pred vratima Juvea

Ibrahimović bi navodno trebao dobiti 6.5 milijuna eura, plus dodatnih 500.000 eura u slučaju da se "Rossoneri" plasiraju u Ligu prvaka.
Sport / Nogomet | 05. 04. 2021. u 17:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Švedska nogometna zvijezda Zlatan Ibrahimović i čelnici talijanskog velikana Milan postigli su dogovor o nastavku suradnje na još jednu sezonu, dok je upitno hoće li bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić ostati na San Siru.

Prema pisanju talijanskih medija Ibrahimović i Milan su postigli dogovor po kojem bi švedski napadač trebao ostati na San Siru do lipnja 2022. godine. Sky Sport Italia navodi kako je vrijednost ugovora oko sedam milijuna eura s uključenim bonusima, a ugovor bi trebao biti potpisan u idućih 10 dana.

Ibrahimović bi navodno trebao dobiti 6.5 milijuna eura, plus dodatnih 500.000 eura u slučaju da se "Rossoneri" plasiraju u Ligu prvaka, javlja Hina.

No, upitna je sudbina bivšeg hrvatskog reprezentativca Maria Mandžukića. Dio medija je objavio kako je malo vjerojatno da će Milan ponuditi Mandžukiću ugovor za iduću sezonu.

Mandžukić je tijekom siječanjskog prijelaznog roka stigao kao slobodan igrač, ali je do sada upisao samo 158 minuta. Od mogućih 16 utakmica nastupio je u samo pet, a tek na jednoj je startao od prve minute. Međutim, razlog tome su i dvije ozljede koje je imao.

"Mandžukić ima devet utakmica kako bi se izborio za svoju budućnost u Milanu," tvrdi Sky.

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić je u nedavnom razgovoru za La Gazetta dello Sport ustvrdio kako je Mandžukić ozdravio i da je spreman pomoći milanskom klubu.

"Mandžukić je pobjeđivao gdje god je igrao, a sad je ozdravio i spreman je pomoći Milanu. Međutim, nitko od njega ne smije očekivati da igra onako kako je igrao prije," poručio je hrvatski izbornik.

Nije jasno hoće li na San Siru ostati i turski veznjak Hakan Calhanoglu. Mediji navode kako su pregovori zapeli i nagađa se kako bi Calhanoglu mogao već ovoga ljeta bez odštete napustiti klub i preseliti u Juventus.

Igrač navodno želi pet milijuna eura godišnje, na što Milan ne pristaje.

Talijani navode kako rasplet situacije prate i engleski velikani Arsenal i Chelsea koji bi se mogli uključiti u 'lov' na Calhanoglua.

Kopirati
Drag cursor here to close