Gibraltar u Zenici

Ibišević: Cilj osvojiti tri boda uz što uvjerljiviju pobjedu

Sport / Nogomet | 23. 03. 2017. u 13:51 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vedad Ibišević predvodit će napad reprezentacije Bosne i Hercegovine u kvalifikacijskom susretu protiv Gibraltara.

Edin Džeko neće nastupiti zbog suspenzije, a Milan Đurić je operiran te će igrač Herthe sigurno biti prvi izbor Mehmeda Baždarevića u nadolazećem susretu.

Osim njega, Baždarević je pozvao nekoliko mladih napadača od kojih će neki imati priliku debitirati za reprezentaciju.

''Ovaj put je malo drugačije jer imamo mnogo mladih igrača, ali atmosfera se brzo napravila i dobra je. Na mladim igračima je da se prilagode. Mi moramo biti ozbiljni i odgovorno odigrati utakmicu. Ne smijemo dozvoliti nikakva neugodna iznenađenja. Očekujemo momčad koja će nam pokušati defanzivno pokvariti svaki plan, ali naš cilj je postići pogodak, međutim ne smijemo biti nervozni jer glavni cilj je osvajanje tri boda i po mogućnosti što uvjerljivije'', kazao je napadač Herthe.

Smatra da je dobra stvar pozivanje mladih igrača u reprezentaciju, posebno napadača.

''Siguran sam, na osnovu onoga što sam vidio na treninzima, da svi momci jedva čekaju izaći na teren. Nije bitno tko će igrati jer sigurno je da ćemo svi dati sve najbolje. Ja kao najstariji igrač u momčadi, spreman sam preuzeti odgovornost. Nadam se da će doći što više ljudi, bez obzira što protivnik nije atraktivan, jer smo navikli na podršku navijača'', zaključio je napadač reprezentacije BiH, prenosi portal Nogometnog saveza BiH.

Utakmica BiH - Gibraltar na rasporedu je 25. ožujka u Zenici. Tri dana kasnije BiH će odigrati prijateljski susret s Albanijom.

Kopirati
Drag cursor here to close