Argentinski Plemić

Ibanez: Nakon dugo vremena opet sam spreman

Nakon tri slobodna dana nogometaši Zrinjskog odradili su prvi trening u srijedu, a nakon treninga otputovali su u Međugorje gdje ostaju do subote.
Sport / Nogomet | 26. 03. 2021. u 08:35 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom ove pauze Plemići će se u Međugorju spremati za nastavak prvenstva, a stanka im je dobro došla kako bi se oporavili ozlijeđeni igrači koji su propustili zadnju utakmicu sa Slobodom.
 
 
Među onima koji su dugo bili ozlijeđeni je i Luis Ibanez, koji je odigrao 45 minuta u 3:1 pobjedi nad Slobodom.
 
"Nakon dugo vremena ponovno sam bio u ekipi i sretan sam zbog toga, ali i pobjede koja nam puno znači, jer svaka pobjeda dok se borimo za vrh jako je važna", kaže Ibanez, za kojeg je trener Sergej Jakirović kazao kako je donio dosta energije njegovoj momčadi kada je ušao u drugom poluvremenu.
 
"Značilo mi je puno što mogu opet pomoći ekipi. Dobio sam priliku da igram cijelo poluvrijeme i iskoristio sam priliku najbolje što sam mogao. Nakon dugo vremena opet sam spreman", dodao je Ibanez.

Dinamu svaka čast

Argentinac je za Zrinjski TV prokomentirao i veliki uspjeh njegove bivše momčadi, zagrebačkog Dinama koji je preko Tottenhama izborio četvrtfinale Europske lige.
 
"Svaka im čast. Nadao sam se barem pobjedi jer sam znao da imaju kvalitetu da to naprave. Ali, kako je i sam Mourinho rekao, to je ekipa koja skače na svaku loptu, svi su kao jedno i to im je donijelo rezultat". 
Kopirati
Drag cursor here to close