Podjela bodova na Pecari

I Slišković i Sedloski zadovoljni derbijem

Oba trenera smatraju kako se na Pecari mogao vidjeti dobar nogomet.
Sport / Nogomet | 24. 02. 2019. u 19:19

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Derbi Širokog i Zrinjskog na Pecari završen je podjelom bodova, a oba trenera zadovoljna su igrom svojih igrača, ali i derbijem u cijelosti.

''Imamo za čime zaliti večeras, trrbali smo utakmicu našu korist riješiti već u prvom poluvremenu, ali to se nije dogodilo'', smatra Goce Sedloski, trener Širokog Brijega.

Za penal, kaže, nisam siguran da je bio, pa će detaljno pregledani snimku.

Foto: Bljesak.info / NK Široki Brijeg - HŠK Zrinjski (Goce Sedloski)

''Nogomet je bio dobar i mislim da su svi mogli uživati. Zrinjski je imao jednu šansu i dao iz nje gol, a tu nas je koštala naša nesigurnost u obrani'', mišljenja je Sedloski.

Smatra da su njegovi igrači bili na visini zadatka.

''Dečki su dali sve od sebe, imali smo i jednog igrača koji je igrao pod temperaturom, i to vam sve govori kolika je bila njihova želja. Čestitke Zrinjskom na fer i korektnoj igri, uz napomenu kako nas je malo sve poremetio prekid'', zaključio je Sedloski.

Trener Zrinjskog Blaž Slišković slaže se sa Sedloskim da se na Pecari igrao dobar nogomet.

''Mislim da je ovo realan rezultat. U prvom poluvremenu Široki je bio bolji, mi smo imali par grešaka iz kojih je Široki dao gol, međutim mi smo u drugom poluvremenu bili bolji, stvorili pritisak, što je rezultiralo pogotkom'', kaže Slišković.

Foto: Bljesak.info / NK Široki Brijeg - HŠK Zrinjski (Blaž Slišković)

Važno je, kaže da Zrinjski ne ide iz Širokog požaren,

''Vidjelo se da imamo želju dobiti utakmicu. Ipak, u tome nismo uspjeli, ali je važno da sa teškog gostovanja idemo kući neporaženi'', rekao je Slišković.

Kopirati
Drag cursor here to close