Interes velikana

I Sergej Jakirović na meti zagrebačkog Dinama?

Željko Kopić preuzeo je zagrebački Dinamo u ulozi novog trenera, no toj klupi ostat će samo do zimske stanke.
Sport / Nogomet | 03. 12. 2021. u 12:03 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao i obično kada je upraženo mjesto trenera na klupi jedne takve atraktivne momčadi počnu i priče o mogućim nasljednicima Damira Krznara i privremenog trenera Željka Kopića.

Sportske novosti pišu kako u Maksimiru na tom mjestu žele vidjeti Matjaža Keka, no Slovenac je blizu potpisa novog ugovora sa slovenskom reprezentacijom i sam je izjavio kako priča o Dinamu nije realna.

Stoga se kao mogući kandidati spominju bivši bh. izbornik Robert Prosinečki, bivši Dinamovi igrači Igor Cvitanović, Igor Bišćan i Leonardo Cufre, te aktualni trener Rijeke Goran Tomić, koji je i "smijenio" Krznara.

No, Sportske novosti kao mogućeg trenera Dinama spominju i Sergeja Jakirovića, aktualnog šefa struke Zrinjskog. Jakirović je svojim radom u Zrinjskom, kojeg nezaustavljivo vodi ka naslovu prvaka, skrenuo pažnju iz Hrvatske. 

Jakirović u Zrinjskom ima ugovor do 2023. godine i veliku popularnost među navijačima, ali sam hrvatski stručnjak u svakoj prilici isticao je kako mu imponira raditi u HNL-u, tako da nije nemoguće da barem razmisli ako stigne ponuda iz hrvatskog prvaka.

 

Kopirati
Drag cursor here to close