Bundesliga

I druga Borussia s lakoćom slavila: Pobjeda u gostima kod Eintrachta

U zadnjem subotnjem dvoboju 26. kola Bundeslige Borussia Mönchengladbach je slavila kod Eintrachta s uvjerljivih 3:1 i probila se na treće mjesto.
Sport / Nogomet | 16. 05. 2020. u 22:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Kicker / Borussia M

Odigrano je prvih šest utakmica Bundeslige nakon pandemije koronavirusa.

U zadnjem subotnjem dvoboju 26. kola Bundeslige Borussia Mönchengladbach je slavila kod Eintrachta s uvjerljivih 3:1 i probila se na treće mjesto.

Gosti su izvrsno započeli dvoboj i nakon samo sedam minuta igre vodili su s 2:0.

Francuz Plea je zabio već u 1. minuti, a njegov sunarodnjak Thuram je pogodio u sedmoj.

U 73. minuti Alžirac Ramy Bensaibini je iz penala povećao na 3:0, da bi Portugalac Silva smanjio za domaćine u 81. minuti za konačnih 1:3.

S druge strane, danas nije ništa polazilo za nogom Leipzigu. Ono što je trebala biti lagana pobjeda protiv Freiburga, pretvorilo se u mučenje kod kuće. Dobro da nije bilo navijača jer su gosti poveli u 34. minuti, a sve do 77. minute imali su zlata vrijedan gol prednosti.

Tad je Poulsen sjajno zabio, ali bilo je to dovoljno samo za bod. U posljednjim trenucima utakmice Freiburg je zabio, ali se VAR ispriječio njihovoj pobjedi.

Hoffenheim je osjetio kako je igrati bez ozlijeđenog Kramarića. Hertha ih je pomela kod kuće s 3:0, dok je bitka momčadi s dna ljestvice Fortune i Paderborna završila bez pogodaka.

Kopirati
Drag cursor here to close