Cathy kontra Lise

Hummelsova supruga kritizirala Lisu Müller zbog izjave o Niki Kovaču

"Mislim da nije na meni miješati se u suprugov posao, jer se ni on u moj ne miješa. Naravno da možemo jedno drugo pitati za savjet, ali privatno, a ne to iznositi u javnosti", kaže Cathy Hummels.
Sport / Nogomet | 09. 11. 2018. u 13:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako u nomenklaturi zanimanja službeno ne postoji, zanimanje ''supruga nogometaša'' jedno je od najunosnijih, pod uvjetom da je suprug u rangu onih koji vrhunski zarađuju.

Nerijetko supruge nogometaša postanu u javnosti popularnije od svog životnog druga, posebice u doba društvenih mreža. Ima i onih žena koje iskoriste slavu i bogatstvo svog muža te izgrade neki stabilan i održiv biznis. Postoje i one koje samo stvaraju privid kako je to tako i u njihovome slučaju.

Međutim, žene nogometaša - upravo putem društvenih mreža - često dovedu svog muškarca u neugodnu poziciju, primjerice komentarom utakmica, trenera, drugih kolega i tome slično.

Nedavni slučaj Lise Müller, koja se na Instagramu ironično osvrnula na trenera Bayerna Niku Kovača, tipičan je primjer.

Za razliku od Lise, jedna druga supruga nogometaša, Cathy Hummels, izjavila je kako nije njezino da se miješa u posao svoga muža i obratno.

"Mislim da nije na meni miješati se u suprugov posao, jer se ni on u moj ne miješa. Naravno da možemo jedno drugo pitati za savjet, ali privatno, a ne to iznositi u javnosti", kazala je Cathy Hummels za portal t-online.de.

Kao što je već objavljeno, Lisa Müller (26) je prošle subote, nakon remija Bayerna protiv Freiburga, napisala kako je Kovaču trebalo 70 minuta kako bi shvatio tko mu treba na terenu. Thomasa Müllera je Kovač u igru uveo u zadnjih 20-tak minuta utakmice, ali nije bilo nikakvog posebnog učinka - Freiburg je pred kraj susreta izjednačio na 1:1 i odnio jedan bod sa sobom.

Kasnije je Müllerova supruga pobrisala svoj post i ispričala se.

Zanimljivo je da su, prema pisanju nekih njemačkih medija, Mats Hummels i Thomas Müller, uz Riberyja i Robbena, predvodnici pobune protiv trenera Kovača.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

 

Objavu dijeli Cathy Hummels (@catherinyyy)

Kopirati
Drag cursor here to close