U organizaciji Udruge "Pront"

Humane zvijezde BiH i Hrvatske igraju povijesnu utakmicu u Travniku

Podsjećaju kako službena utakmica nikad nije odigrana i da će mnogi ljubitelji nogometa imati priliku vidjeti svoje idole iz mladosti.
Sport / Nogomet | 17. 10. 2019. u 10:19 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Prva službena utakmica Humanih zvijezda BiH i Hrvatske na kojoj će nastupiti najbolji nogometaši i poznate osobe iz javnog i društvenog života dvije zemlje odigrat će se na stadionu Pirota u Travniku, priopćila je u četvrtak Udruga "Pront".

Podsjećaju kako službena utakmica nikad nije odigrana i da će mnogi ljubitelji nogometa imati priliku vidjeti svoje idole iz mladosti.

''Mi kao organizatori potrudit ćemo se dovesti neke od aktualnih nogometnih imena, aktivne sportaše, glumce, pjevače, da dokažemo i pokažemo ljudima da je sport taj koji ujedinjuje i stvara pozitivnu atmosferu'', poručuju organizatori utakmice koja je planirana za 22. svibnja slijedeće godine.

Humane zvijezde BiH "Pront" predvodi će Ćiro Blažević, a organizatori se nadaju kako će se njihovom pozivu odazvati i legende bh. nogometa Elvir Bolić, Elvir Baljić, Muhamed Konjić, Vedin Musić i Amel Tuka, koji bi svojim trkom, ističu, vjerojatno bio velika prijetnja za goste iz Hrvatske.

Uz Ćiru će na klupi biti i Enis Bešlagić, koji je prošle godine sudjelovao na humanitarnoj utakmici u Kiseljaku te je, navode, pokazao odlične trenerske sposobnosti i odigrao neriješeno s ekipom Humanih zvijezda.

Humane zvijezde Hrvatske predvode Dalić, Vlaović, Živković, Bičanić i Šurjak.

Kandidati za momčad Humanih zvijezda Hrvatske su: Ivica Grnja (izbornik), Zlatko Dalić, Zlatko Mateša, Goran Jurić, Boris Živković, Kruno Jurčić, Mario Stanić, Goran Vlaović, Marko Babić, Tomo Šokota, Vjeko Škrinjar, Mate Neretljak, Željko Ačkar, Vladimir Balić,Darko Čordaš, Miroslav Žitnjak, Antun Labak, Branko Stupar, Amir Kazić Leo, Mate Bulić, Slaven Knezović Grof, Igor Tolić, Marko Sivak, Milan Strelja, Srđan Lakić, Željko Skender, Roberto Alviz, Darko Ćutić, Jure Krstanović, Dražen Ilić, Robert Komljenović, Željko Lapec, Nikola Kristo, Dejan Pap, Nino Tušek, Anica Birać (predsjednica Savjeta udruge), Nives Štrbad (menadžerica)…

Uz sve spomenute, organizatori očekuju i još poneko zvučno ime iz obje države.

Kopirati
Drag cursor here to close