2:0

HŠK Zrinjski poražen u finalu Medulin Cupa od Dynama

Strijelci za pobjedničku momčad bili su Kladrubský (40.) i Brandner (69.)
Sport / Nogomet | 10. 02. 2019. u 15:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izabranici Bake Sliškovića danas su u finalnom susretu Medulin Cupa igrali protiv Dynama Češke Budejovice i poraženi su sa 2:0.

Strijelci za pobjedničku momčad bili su Kladrubský (40.) i Brandner (69.) 

Susret s Česima nije zadnja provjera u Istri, jer će istoimeni rival, Istra 1961, stati nasuprot Mostaraca 12. veljače, a po povratku u Hercegovinu bit će odrađena i generalka za Široki – dvoboj kontra konjičkog federalnog prvoligaša, Igmana.

Iza Zrinjskog je pet utakmica ove zime iz kojih je, kao i uvijek, zbog silnih promjena sastava bilo nemoguće izvući značajan zaključak, ali ipak je tu bila jedna konstanta. Da, napadači ni ove zime ne pogađaju dovoljno.

U zadnja dva susreta protiv GOŠK-a i Osijeka II zabijali su Dalibor Veselinović i Amer Bekić, ali iz penala. Kao i jesenas, nedostajalo je golova špiceva iz igre i po svemu sudeći – taj bi se trend mogao nastaviti i na proljeće.

No, ima i jedna dobra stvar u svemu ovome – golovi su ove zime redovito dolazili. Zrinjski je zabio u svakom susretu. Eman Marković je pogodio protiv Solina (1:1), Pero Stojkić i Miloš Filipović bili su strijelci kontra Dinama II (2:1), Josip Miketek i Eman Marković protiv Sutjeske (2:3), a u Istri se u strijelce upisao i spomenuti dvojac Veselinović – Bekić te Samir Bekrić.

Tijekom dosadašnjeg dijela priprema teško je bilo izvući udarnu postavu, ali ta zadnja utakmica prije početka proljeća morala bi dati jasniji putokaz.

Kopirati
Drag cursor here to close