Reakcija Zrinjskog

HŠK Zrinjski: Miješanje nas u priču oko prekida je manipulativno i zlonamjerno

Sport / Nogomet | 24. 09. 2021. u 19:35 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 U priopćenju kojeg je plasirao FK Velež rečeno je puno toga, a razni portali izvlačili su ono što im najviše odgovara. Tako su neki portali od svega izvukli da HŠK Zrinjski želi da se Velež izbaci u niži rang, na što je reagirao sam Zrinjski odbacivši sve kao neistinito i zlonamjerno.

Navode kako je ''uključivati HŠK Zrinjski u priču oko prekida utakmice FK Velež – FK Borac, odnosno u odluke Disciplinske komisije Nogometnog saveza BiH, ne samo da je neistinito i neutemeljeno, što je valjda svima jasno, nego je usto zlonamjerno, manipulativno i vrlo opasno''.

''Namjernim plasiranjem u javnost lažnih i izmišljenih informacija ne samo da se dovodi u zabludu čitateljstvo, nego se nanosi i izravna šteta ugledu HŠK Zrinjski, zbog čega ćemo opet biti primorani poduzeti određene korake kako bi zaštitili naš klub.Uključivati HŠK Zrinjski u priču oko prekida utakmice FK Velež – FK Borac, odnosno u odluke Disciplinske komisije Nogometnog saveza BiH, ne samo da je neistinito i neutemeljeno, što je valjda svima jasno, nego je usto zlonamjerno, manipulativno i vrlo opasno'', naveo je Zrinjski.

 
Kopirati
Drag cursor here to close