Spozorstvo

HŠK Zrinjski i Karlovačko potpisali ugovor o suradnji

Ugovor su potpisali predstavnik Boreasa direktor marketinga Alen Pecirep i Mario Pandža direktor marketinga kluba.
Sport / Nogomet | 15. 06. 2019. u 11:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na travnjaku Stadiona HŠK Zrinjski u subotu je potpisan ugovor o marketinškoj suradnji između Boreas d.o.o distributer Karlovačko piva i HŠK-a Zrinjski.

Ugovor su potpisali predstavnik Boreasa direktor marketinga Alen Pecirep i Mario Pandža direktor marketinga kluba.

''Mada danas potpisujemo ugovor za sezonu 2019/2020, smatramo to tek prvim korakom u daljnjoj suradnji, te se nadamo, a i vjerujemo, da će ta suradnja potrajati u godinama koje dolaze. Bolji poznavatelji prilika mogli su zamijetiti da Boreas d.o.o. i HŠK Zrinjski zapravo surađuju već dulje vrijeme, kroz sponzorstva koncesija i raznih evenata, te je ovo bio prirodan sljedeći korak, kojim se samo formalizira ova suradnja u vidu zvaničnog sponzorstva kluba sa brendom Karlovačko. Ujedno smatramo ovo jednim vidom zahvale potrošačima Karlovačkog piva, navijačima Zrinjskog, za koje ćemo, zajedno s klubom raditi niz aktivnosti, počevši od utakmica za Ligu Europe“, kazao je okupljenim novinarima direktor marketinga Boreasa Alen Pecirep. 

Foto: Bljesak.info / HŠK Zrinjski i Karlovačko potpisali ugovor o suradnji

''Oni koji prate naš klub sjetit će se da je i ranijih godina na poleđini  naših dresova bio logo Karlovačko piva, koje nas je partnerski pratilo u organizaciji proslava naših titula. Sretni smo što danas potpisujemo ugovor o suradnji za novu sezonu sa tvrkom Boreas za njihov brend Karlovačko i nadamo se da će ova suradnja u budućnosti biti sve bolja i snažnija. Želimo im se zahvaliti što su prepoznali HŠK Zrinjski kao brend i najtrofejnijih bh klub u poslijeratnoj povijesti“, kazao je Mario Pandža, direktor marketinga HŠK Zrinjski.

Nakon svečanog potpisivanja ugovora, druženje se nastavlja sa prvom momčadi Zrinjskog od 17 sati, kada su planirane i zabavne nogometne igre za sve zainteresirane, a oni najuspješniji će biti nagrađeni nagradama Karlovačko piva. 

Jednako zanimljivo će biti i od 18 sati u prijateljskoj utakmici u kojoj će snage odmjeriti veterani Zrinjskoga i uposlenici Stanić Group.

Dakle, u subotu sve posjetitelje Stadiona HŠK Zrinjski očekuju nogometne igre, dobra zabava i 1000 litara Karlovačko piva.

Foto: Bljesak.info / HŠK Zrinjski i Karlovačko potpisali ugovor o suradnji

“Povodom potpisivanja ugovora o suradnji, Karlovačko i Zrinjski pozivaju sve na druženje s nogometašima, obitelji i prijateljima. Uz zabavu, zanimljive igre i nagrade, častimo sa tisuću litara Karlovačko piva. Vidimo se 15.6. od 17 sati na stadionu pod Bijelim Brijegom”, pozivaju organizatori iz tvrtke Boreas, koja je distributer Karlovačkog za BiH.

Ako voliš nogomet, dobro pivo i Zrinjski, dođi na stadion Zrinjski 15.6. od 17 sati i među svojima nazdravi početku jedne nove ere.

Kopirati
Drag cursor here to close