Povratak Jedvaja

Hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj varatio se na sjajan način u momčad Bayera

"Jako se radujem zbog Tina. U Hamburgu se predstavio snažnim i dobrim nastupom. Bio je u potpunosti koncentriran te je odigrao na način kao da pauza zbog ozljede nije ni postojala. Zbog toga ga nisam želio pustiti da ode", kaže trener Herrlich.
Sport / Nogomet | 20. 02. 2018. u 10:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj (22) konačno je odigrao jednu utakmicu za Bayer u Bundesligi ove sezone. Nakon dugotrajne stanke zbog komplicirane ozljede potkoljenice, Jedvaju se šansa ukazala jer je Jonathan Tah (21) dobio gripu te je morao propustiti meč protiv Hamburga (2:1).

Njemački mediji ocijenili su Jedvajev povratak odličnim,a Bild piše - "nastavi li Hrvat dalje ovako, odlazak na Svjetsko prvenstvo posve je izgledan za njega".

"Iza mene su teška vremena, ali imao sam veliku podršku obitelji i djevojke, moga kluba i klupskih kolega. Svi su vjerovali u mene i zato su odbili moj odlazak ove zime", izjavio je Jedvaj nakon povratka na teren.

Naime, prvobitni plan mu je bio da u zimskom prijelaznome roku ode u zagrebački Dinamo, kako bi sakupio natjecateljsku praksu i dosegnuo formu koja bi ga kandidirala kod izbornika Zlatka Dalića.

Trener Bayera Heiko Herrlich (46) bio je striktno protiv toga i nije dozvolio Jedvajev odlazak u Zagreb.

Utakmicu protiv HSV-a odigrao je bez greške te se nada kako će to biti preporuka treneru da ga i dalje uvrštava u tim.

"Dobio sam svoju šansu i nadam se da su svi zadovoljni mojim učinkom", kazao je mladi desni branič Bayera iz Leverkusena.

"Jako se radujem zbog Tina. U Hamburgu se predstavio snažnim i dobrim nastupom. Bio je u potpunosti koncentriran te je odigrao na način kao da pauza zbog ozljede nije ni postojala. Zbog toga ga nisam želio pustiti da ode", prokomentirao je njegov trener.

"Kad pogledamo kako su dobro odigrali Tin, Benny Henrichs i Panos Retsos, to nam daje puno razloga da se dobro osjećamo. Uz Svena Bendera činili su jednu kompletno novu četvorku", kazao je predsjednik kluba Rudi Völler (57).

Kopirati
Drag cursor here to close